Ο Πικέ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο!

20:29 | 03/11/2022

Βόμβα στην παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα έχει προκαλέσει η απόσυρση του Ζεράρ Πικέ στον αγώνα του Σαββάτου με την Αλμερία

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα γνωστοποίησε την απόφασή του μέσω ενός βίντεο 2 λεπτών που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυά του, εξηγώντας ότι ο αγώνας του Σαββάτου (5/11) εναντίον της Αλμερία θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του.

Στο βίντεο ο Πικέ κάνει μια ανασκόπηση ολόκληρης της ποδοσφαιρικής καριέρας του, από τότε που έφτασε στη La Masía μέχρι σήμερα, που έδωσε μια από τις ειδήσεις της χρονιάς.

«Εσείς μού δώσατε τα πάντα και τώρα, που τα όνειρα αυτού του παιδιού έγιναν πραγματικότητα, θέλω να σας πω ότι είναι καιρός να κλείσουμε αυτόν τον κύκλο. Πάντα έλεγα ότι μετά την "Μπάρτσα" δεν θα υπήρχε άλλη ομάδα κι έτσι θα γίνει. Αυτό το Σάββατο θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στο "Καμπ Νου"».

Επομένως, ο αγώνας με την Αλμερία το Σάββατο 5 Νοεμβρίου (22:00) στη Βαρκελώνη αποκτά μια πολύ ιδιαίτερη χροιά, καθώς θα είναι ο τελευταίος του Πικέ με τη φανέλα των Καταλανών, τουλάχιστον στο «Καμπ Νόου».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.