Ο πιο παλαβός ΟΦΗ των τελευταίων ετών!

Απόψεις

Μία ομάδα που πολλές φορές έμοιαζε με παιδική χαρά και μία ομάδα που «μάσαγε σίδερα» και ήταν για εξάδα.

Ο ΟΦΗ κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι ομάδα πλέι οφ. Ο ΟΦΗ κόντρα Βόλο και Κηφισιά είναι για... πλέι ωχ. Η ομάδα που κέρδισε στο γήπεδό της ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη και δεν έχασε από τον Παναθηναϊκό είναι η ομάδα που δεν έχει εκτός έδρας νίκη (έκλεισε όλη την κανονική διάρκεια δίχως διπλό), είναι η ομάδα που δεν μπόρεσε να κερδίσει την Κηφισιά σε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, είναι μακράν της δεύτερης η πιο αλλοπρόσαλλη ομάδα της τρέχουσας σεζόν!

Η «ισορροπία» είναι η λέξη που ακούγεται συνεχώς στο ΒΑΚ από την πρώτη μέρα που ανέλαβε ο Τραϊανός Δέλλας. Είναι ίσως η λέξη που έχει βγει τις περισσότερες φορές από τα χείλη του. Να σταματήσει αυτό το ρόλερ κόστερ, το συναισθηματικό ασανσέρ, το πάνω-κάτω που έχει κουράσει.

Σε διάστημα λίγων ημερών ο ΟΦΗ που έμοιαζε... παιδική χαρά στο Πανθεσσαλικό και δέχθηκε τρία γκολ από μία ομάδα που σε καμία περίπτωση δεν ήταν καλύτερή του, μεταμορφώθηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό, με εξαιρετική τακτική προσήλωση απ' όλους και παίκτες να «μασάνε σίδερα». Ο ίδιος ΟΦΗ ήταν που διέλυσε 4-0 τον Πανσερραϊκό, που πέταξε ένα ημίχρονο στους «Ζωσιμάδες» και στο δεύτερο θα μπορούσε να κάνει την ανατροπή.

Αυτός ο ΟΦΗ, ο πιο παλαβός των τελευταίων ετών, αδίκησε τον εαυτό του κι όπως έχουμε ξαναγράψει δεν υπάρχει άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα που έχει βγάλει τα μάτια της τόσες φορές.

Θα πείτε τι τα λέμε τώρα, πάει, πέρασε η χρονιά, χάθηκε το τρένο. Μην επαναλαμβανόμαστε. Η ουσία είναι ότι ούτε το ρόστερ ήταν για πέταμα ούτε ο ΟΦΗ ήταν ομάδα για να παλεύει για τη σωτηρία.

Ο κανονικός ΟΦΗ φάνηκε στα μεγάλα ματς στην έδρα του, ο κανονικός ΟΦΗ ήταν αυτός της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, τον κανονικό ΟΦΗ πρέπει να «χτίσει» ο Δέλλας κυρίως σε νοοτροπία. Τα πλέι άουτ του δίνουν την ευκαιρία να συνεχίσει τη δουλειά, εφόσον καθαρίσει μια και καλή από το ενδεχόμενο να μπει σε περιπέτειες και το καλοκαίρι είναι αυτό που θα κρίνει το μέλλον, σε όλα τα επίπεδα. Για να σταματήσει ο κόσμος... τους ψυχιάτρους και να μπει ο ΟΦΗ στο δρόμο της αγωνιστικής ανόδου και της διάρκειας. Διάρκεια, λέξη-κλειδί για το αύριο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.