Ο Πιόλι «άνοιξε την πόρτα» στον Ιμπραϊμοβιτς

16:00 | 06/11/2023

Η αγωνιστική εικόνα της Μίλαν, παραμένει προβληματική, με αποτέλεσμα η ιστορική ομάδα να παρουσιάζει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της και να μένει μακριά από τους βασικούς στόχους που ετέθησαν στην αρχή της περιόδου.

Όπως συμβαίνει σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση, ο προπονητής, το επιτελείο και κυρίως οι παίκτες, καλούνται να «δείξουν χαρακτήρα» ώστε να επανέλθουν στον δρόμο των επιτυχιών.

Ωστόσο, κανείς από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας δεν φαίνεται να διαθέτει αυτό το «ειδικό βάρος», ενώ και ο Στέφανο Πιόλι, μοιάζει αρκετά μόνος, ειδικά μετά την αποχώρηση του Πάολο Μαλντίνι από την θέση του τεχνικού διευθυντή.

Μοιραία, ο ιταλικός Τύπος αναζητά τον άνθρωπο που θα «ξυπνήσει» τα αποδυτήρια της Μίλαν και στην συντριπτική τους πλειονότητα, οι ειδικοί εκτιμούν πως ο πλέον κατάλληλος, είναι ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, ο Σουηδός έχει εκφράσει την επιθυμία να ενταχθεί στο επιτελείο της Μϊλαν, με την μοναδική, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση, ο ρόλος που θα αναλάβει να έχει αντίκτυπο και ουσία.

Η ιδέα να ενσωματωθεί ο «Ιμπρα» στο οργανόγραμμα του συλλόγου για να βοηθήσει τον Πιόλι να διαχειρισθεί τα αποδυτήρια και οδηγήσει την Μίλαν στις επιτυχίες, απασχολεί έντονα τον ιταλικό Τύπο.

Ερωτηθείς σχετικά, ο προπονητής των «ροσονέρι», δεν δίστασε να συμφωνήσει προς αυτήν την κατεύθυνση, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε δομημένοι για να υποστηρίζουμε τον προπονητή και τους παίκτες. Ξέρετε πόσο αγαπώ τον Ζλάταν και τον χαρακτήρα του. Δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα, εάν ο Ζλάταν αποφάσιζε να επιστρέψει εδώ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.