Ο Πίτσος, το παράδειγμα του Γιούχτα και η «ανοικοδόμηση» του ΠΑΟΚ

SMS

Η πρόσληψη του Μηνά Πίτσου από τον ΠΑΟΚ και οι ατάκες του Μπουνάκη που δείχνουν τις φιλοδοξίες της ομάδας του Κρουσώνα

Λίγα 24ωρα πριν το φινάλε του 2021, ο ΠΑΟΚ Κρουσώνα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μηνά Πίτσου ως αντικαταστάτη του Μάριου Σηφάκη, στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μια κίνηση που δείχνει πολλά για τους ''ασπρόμαυρους'', μια επιλογή που αποτυπώνει τις προθέσεις της διοίκησης και προσωπικά του προέδρου του Κώστα Μπουμάκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Πίτσος είχε προτάσεις και από ομάδες της Γ' Εθνικής, έφτασε μια ανάσα το προηγούμενο διάστημα όμως το ''deal'' χάλασε. Ηταν ο πρώτος προπονητής που προσέγγισαν από τον ΠΑΟΚ και η οριστική συμφωνία ήρθε έπειτα από επιθυμία των δύο πλευρών για την δημιουργία για μια ομάδα με φιλοδοξίες, μια συνθήκη που εξ αρχής δεν ήταν τόσο εύκολη.

''Θέλουμε να κάνεις στον ΠΑΟΚ ότι έκανες στον Γιούχτα, όταν έπεσε από την Γ' στο τοπικό'' μια από τις ατάκες του προέδρου της ομάδας του Κρουσώνα στον έμπειρο κόουτς, ο οποίςο για την κατηγορία αποτελεί ''πολυτέλεια''.

Επίσης, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Μπουμάκης εξέφρασε τις φιλοδοξίες του για τον ''νέο ΠΑΟΚ'' σύμφωνα με το πρόσφατο πετυχημένο παρελθόν του Πίτσου ενώ τόνισε στον πρώην τεχνικό της ομάδας των Αρχανών ότι, ''κάναμε την καλύτερη επιλογή για να δημιουργήσουμε μια ομάδα, ξέρουμε ότι φτιάχνεις ομάδες και παίρνουμε πρωταθλήματα και δεν φοβάσαι να χτίσεις'', συμπλήρωσε.

Θυμίζω ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 5η θέση της Α1 ΕΠΣΗ, έχει 30 βαθμούς σε 15 αγώνες, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως φαίνεται και στην βαθμολογία.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.