Ο ΠΟΑ… χωρίζει την Κρήτη στα δύο

SMS
08:58 | 15/02/2019

Οι Ατσαλενιώτες θέλουν… διακαώς τη νίκη κόντρα στον Εθνικό, ωστόσο το ματς του Μαρτινέγκο ενδιαφέρει όλες τις ομάδες της Κρήτης στη Γ’ Εθνική.

Οι «πράσινοι» δίνουν το δικό τους μεγάλο αγώνα για την παραμονή και η 19η αγωνιστική τους επιφυλάσσει υπέρ το δέον δύσκολο έργο. Θα βρουν, δηλαδή, απέναντι τους τον πρωτοπόρο του 5ου ομίλου. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα…

Άθελα του, πάντως, το συγκρότημα του Μανώλη Σκύβαλου θα… χωρίσει την Κυριακή (17/02) στα δύο τους εκπροσώπους του νησιού στην κατηγορία. Υπάρχουν εκείνοι, που θα είναι μαζί με τον ΠΟΑ στην προσπάθεια για το «τρίποντο», αλλά και αυτοί που θα… εξυπηρετούνται με μια «γκέλα» του, καθώς ο στόχος της σωτηρίας είναι κοινός.

Στο πρώτο γκρουπ συγκαταλέγονται σίγουρα ο Γιούχτας και ο ΟΦΙ, οι οποίοι «μάχονται» για τον τίτλο και φυσικά επιθυμούν ο σύλλογος του προσφυγικού προαστίου να καταφέρει να κόψει βαθμούς από τους «κυανόλευκους».

Στο δεύτερο γκρουπ, τώρα, μπαίνουν ΣΥΝΚΑ και Παλαιόχωρα, που παλεύουν για την παραμονή και, βεβαίως, θα τους βόλευε ν’ αφήσει βαθμούς στην έδρα του ο ΠΟΑ. Πιο… άνετη είναι σίγουρα η Επισκοπή, αφού βρίσκεται στο -9 από την κορυφή και θέλει μια υπέρβαση για τον τίτλο, ενώ φαίνεται πως δεν κινδυνεύει κιόλας, όπως και η Νεάπολη, που έχει μείνει αρκετά πίσω θεωρείται σχεδόν απίθανο να προλάβει να σωθεί.

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου οι «πράσινοι» είχαν έρθει 0-0 κόντρα στον Εθνικό και φυσικά θέλουν όχι μόνο να διατηρήσουν το αήττητο απέναντι τους την τρέχουσα σεζόν, αλλά να μπορέσουν να πάρουν και τη νίκη για να δουν πιο αισιόδοξα το μέλλον τους.

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.