Ο ΠΟΑ διόρθωσε το λάθος με Ρουμπάκη

SMS
08:03 | 08/06/2020

Μέσα σε λίγες μέρες η ομάδα του Ατσαλένιου κατάφερε να κλείσει σημαντικά ζητήματα ενόψει της νέας περιόδου, αλλά να κάνει και το... μπαμ.

Αφού πρώτα συμφώνησε με τον Σκύβαλο στη συνέχεια ανανέωσε τα συμβόλαια των Κερμενίδη, Καϊμακαμούδη και Πλουσή. Και κάπου εκεί, ενδιάμεσα, ήρθε η μεγάλη επιστροφή. Η συμφωνία με τον Μανόλη Ρουμπάκη, ο οποίος επιστρέφει στο Ατσαλένιο.

Η αποχώρησή του το 2018, μαζί με τον Τριανταφύλλου, έφερε αντιδράσεις από τον κόσμο. Εκείνη τη σεζόν η χρονιά σχεδιάστηκε και άρχισε με το συγκεκριμένο "βαρίδι" στην πλάτη των επικεφαλής, αφού ο ΠΟΑ έπρεπε να φέρει άμεσα αποτελέσματα για να ξεφύγει η κουβέντα από τις συγκεκριμένες αποχωρήσεις.

Δύο χρόνια μετά, ο ΠΟΑ διόρθωσε το λάθος. Και δεν έχει να κάνει τόσο με την επιστροφή του Ρουμπάκη όσο με τον τρόπο που ήρθε το τέλος το '18. Οι άνθρωποι του ΠΟΑ κατάφεραν να "χτυπήσουν" στην καρδιά των φιλάθλων με τη συμφωνία με τον Ρουμπάκη και να βάλουν τις βάσεις για τη νέα σεζόν. Οι συνεχόμενες ανακοινώσεις με Κερμενίδη, Καϊμακαμούδη, Πλουσή και φυσικά με τον Ρουμπάκη, δημιουργούν προσδοκίες. Η χρονιά, που ολοκληρώθηκε ξαφνικά ελέω κορωνοϊού, δεν ήταν η καλύτερη για τους "πράσινους", αλλά με τις μέχρι τώρα κινήσεις η ομάδα μπαίνει σε διαφορετική αφετηρία για τη νέα περίοδο.

Ο Ρουμπάκης έχει την εμπειρία για να βοηθήσει τον ΠΟΑ και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Το βασικότερο, όμως, είναι ότι έχει αυτό που χρειάζεται ο κόσμος για να ζεσταθεί. Το συναίσθημα...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.