Ο ΠΟΑ είναι ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους

SMS
17:19 | 02/06/2020

Κερμενίδης και Καϊμακαμούδης ήταν τα δύο «καυτά» ζητήματα που δεν χωρούσαν... σίριαλ

Ο ΠΟΑ μέσα σε διάστημα λίγων ημερών κατάφερε να λύσει τρία σημαντικά θέματα. Το ένα ήταν του προπονητή, το οποίο αν και στην αρχή δεν είχε θετική κατάληξη με τον ΠΟΑ να βγαίνει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Μανώλη Σκύβαλου, στη συνέχεια τα πράγματα πήραν άλλη τροπή και ο Έλληνας τεχνικός ανανέωσε για ακόμα μία χρονιά.

Από τη στιγμή που το θέμα για την άκρη του πάγκου λύθηκε, η ομάδα του Ατσαλένιου έριξε το βάρος στις ανανεώσεις των συμβολαίων με ξεκάθαρη επιθυμία να παραμείνουν στο ρόστερ παίκτες που βοήθησαν και έκαναν τη διαφορά. Ο ένας ήταν ο Νίκος Κερμενίδης, ο άλλος ήταν ο Φώτης Καϊμακαμούδης.

Αμφότεροι ήταν βασικοί «πυλώνες» την περσινή χρονιά. Ο Κερμενίδης μετράει δύο χρόνια στον ΠΟΑ και πάει για τον τρίτο, όντας ένας από τους πλέον σταθερούς ποδοσφαιριστές της ομάδας και εκ των MVP, ενώ ο Καϊμακαμούδης είναι στον ΠΟΑ τον τελευταίο 1.5 χρόνο δίνοντας σημαντικές βοήθειες στην επίθεση. Η παραμονή των δύο αυτομάτως σημαίνει νίκη για τους «πράσινους» που βγάζουν ένα μεγάλο «βραχνά» στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Μην ξεχνάτε ότι του χρόνου η Γ' Εθνική θα είναι ένα κανονικό πρωτάθλημα, υψηλών απαιτήσεων και ο ΠΟΑ καλείται να φανεί ανταγωνιστικός.

Η διοίκηση του συλλόγου φρόντισε να κλείσει τα δύο συγκεκριμένα θέματα μέσα σε... λίγα λεπτά. Και δεν είναι υπερβολή. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές συζήτησαν με τους διοικούντες και η συμφωνία ήρθε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Έτσι, η ομάδα του Ατσαλένιου θα μπει στο μεταγραφικό παζάρι -είναι δεδομένες οι κινήσεις που θα γίνουν- χωρίς να έχει τον «πονοκέφαλο» ότι, μεταξύ άλλων, έχει να αντικαταστήσει δύο σημαντικά «γρανάζια» της «πράσινης μηχανής».

Κερμενίδης και Καϊμακαμούδης θα συνεχίσουν στο Ατσαλένιο και πλέον οι άνθρωποι του ΠΟΑ επικεντρώνονται στις συζητήσεις με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές ώστε να κλείσει το κομμάτι των ανανεώσεων και να αρχίσει αυτό της ενίσχυσης.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή και σε σχέση με άλλες κρητικές ομάδες, ο ΠΟΑ είναι ένα βήμα μπροστά στο σχεδιασμό με συγκροτημένες κινήσεις και γνωρίζοντας τι θέλει για τη νέα χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η επίσημη ανακοίνωση για Σκύβαλο

Ανακοινώθηκε και ο Κερμενίδης από τον ΠΟΑ

Επίσημο: Παραμένει στον ΠΟΑ ο Καϊμακαμούδης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.