Ο ΠΟΑ μπήκε με φόρα και πήρε προβάδισμα στην «κούρσα»

08:35 | 04/06/2019

Πέρυσι τέτοια εποχή ο ΠΟΑ όχι μόνο δεν είχε κινηθεί μεταγραφικά, αλλά προετοιμαζόταν για τη νέα εποχή και την αλλαγή στον προεδρικό θώκο.

Τώρα, με το ημερολόγιο να γράφει 6 Ιουνίου 2019, ο ΠΟΑ έχει ανανεώσει με τον προπονητή, κράτησε τέσσερις ποδοσφαιριστές από τον βασικό κορμό και έκανε μία ποιοτική μεταγραφή.

Σε καμία περίπτωση δεν μπαίνει σε σύγκριση το πέρυσι με το εφέτος. Ο ΠΟΑ εφέτος μπαίνει από διαφορετική αφετηρία, υπό καλύτερες συνθήκες μετά την εξαιρετική δουλειά του Νίκου Αγγελάκη και του επιτελείου του. Ουσιαστικά, όπως λέμε στην καθομιλουμένη, ο Γιώργος Λέλεκας βρίσκει έτοιμη ομάδα και το έργο του είναι σαφώς πιο δύσκολο.

Το θέμα, λοιπόν, είναι ότι ο ΠΟΑ όχι μόνο δεν επηρεάστηκε από την αλλαγή στα διοικητικά, αλλά δείχνει διατεθειμένος για ισχυρή παρουσία στο επόμενο πρωτάθλημα. Και θέλει από νωρίς να ολοκληρώσει το ρόστερ για να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη νέα σεζόν. 

Την ώρα που άλλες ομάδες δεν έχουν ούτε προπονητή, στο Ατσαλένιο ήδη κάνουν άλματα μπροστά κι αυτό είναι αν μη τι άλλο λόγος για να αισιοδοξούν οι φίλαθλοί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανανέωσε ο Σκύβαλος στον ΠΟΑ

Τετραπλή ανανέωση στον ΠΟΑ

Πήρε και παίκτη ο ΠΟΑ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.