Κυπελλούχος ο ΠΟΑ!

19:46 | 24/04/2019

Η ομάδα του Ατσαλένιου επικράτησε 1-0 του Ρωμανού και έφτασε τα 12 Κύπελλα ΕΠΣΗ.

Ο σύλλογος του προσφυγικού προαστίου ήταν ο νικητής στον 48ο τελικό, που πραγματοποιήθηκε στις Αρχάνες. Πήρε, έτσι, άλλη μία κούπα, συμπλήρωσε μια… ντουζίνα και όντας ο πολυνίκης του θεσμού, ξέφυγε κι άλλο από τους διώκτες του.

Η σεζόν, επομένως, ολοκληρώθηκε ιδανικά για τον ΠΟΑ, ενώ η ομάδα της Ελιάς είχε αξιόλογη παρουσία στην αναμέτρηση και απέδειξε πως έφτασε δίκαια μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Στο πρώτο μέρος το θέαμα δεν ήταν πολύ καλό και δεν έγιναν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Οι «πράσινοι» είχαν μια ελαφρά υπεροχή και απείλησαν ουσιαστικά μόνο στο 28’, όταν η κεφαλιά του Ξεπαπαδάκη πέρασε άουτ, ενώ είχαν και ένα καλό μακρινό σουτ του Ξυλούρη στο 45’, που απέκρουσε ο Μυλωνάκης.

Και στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα ήταν η ίδια, αν και το σύνολο του Άλκη Πλουσή έγινε επικίνδυνο στο 51’ μ’ ένα αρκετά καλό σουτ του Παχάκη. Τα λεπτά περνούσαν, χωρίς να υπάρχουν ευκαιρίες, όμως στο 87’ το συγκρότημα του Μανώλη Σκύβαλου έφτασε στο γκολ. Ο Καρλίτο εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα βρήκε στον Κουκάκη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Οι ηττημένοι, πάντως, διαμαρτυρήθηκαν και υποστήριξαν πως το χέρι στο φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ του ΠΟΑ ήταν ακούσιο, αλλά ο κ. Χαραλαμπάκης είχε αντίθετη άποψη.

Ρωμανός: Μυλωνάκης, Κάββαλος, Κουκάκης (90’ Λασιθιωτάκης), Γκαναδάκης, Μανουσάκης, Πουλάκης (49’ λ.τρ. Πουλάκης), Σπηλιωτάκης (57’ Ξυλούρης), Μιχελακάκης, Κοτζαδάκης, Παχάκης, Ανυφαντάκης.

ΠΟΑ: Μανουσάκης, Βρεττός (46’ Καρβελάς), Ξεπαπαδάκης, Παπαδομιχελάκης, Ξυλούρης (67’ Κενδριστάκης), Καρλίτο, Καϊμακαμούδης (90’ Φραγκιαδάκης), Κερμενίδης, Πλουσής (93’ Σαμουηλίδης), Πετράκης, Πατηνιώτης.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Θερμό» τετ α τετ Ζαγοράκη-Πουρσανίδη

Ο πολυνίκης και ο πρωτάρης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.