Ο ποδοσφαιρικός κόσμος θρηνεί τον χαμό του Γιώργου Δεικτάκη

10:07 | 01/12/2019

Την τελευταία του πνοή άφησε νωρίς το πρωί της Κυριακής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Δεικτάκης.

Ο Δεικτάκτης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο και δη σε αυτό του ποδοσφαίρου. Μάλιστα, κατά το παρελθόν είχε διατελέσει πρόεδρος του ΠΟΑ. Ο σύλλογος του Ατσαλένιου με ανακοίνωσή του εξέφρασε την οδύνη του: «Με λύπη πληροφορηθήκαμε το χαμό του Γιώργου Δεικτάκη, ο οποίος έγραψε τη δική του ιστορία στο σύλλογο. Το Δ.Σ. του ΠΟΑ εκφράζει τη βαθύτατη λύπη του και η σκέψη όλων μας είναι στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

H ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ: ''Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δεικτάκη, για τον ξαφνικό χαμό του. Ο Γιώργος Δεικτάκης, υπήρξε ένας αγνός φίλος του ΟΦΗ μας, τον οποίο και υπηρέτησε ποδοσφαιρικά και παραγοντικά.

Ο χαμός του, μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο γήπεδο μας, το γήπεδο που αγάπησε και παρακολουθούσε με πάθος, σαν ένας απο εμάς, τα παιχνίδια της αγαπημένης μας ομάδας, μας συγκλόνησε όλους.Ο Γιώργος Δεικτάκης, μέσα απο τον πολιτική και κοινωνική του δράση, ήταν ένας μεγάλος σύμμαχος του ΟΦΗ, σε όλες τις κατα καιρούς μάχες, που έδωσε για να βρεί το δίκιο του.Ο ΟΦΗ έχασε ένα μεγάλο Ομιλίτη!Κουράγιο και δύναμη στους οικείους του, για την μεγάλη τους απώλεια.

Γιώργο Δεικτάκη, Καλό Παράδεισο!''

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΠΑΟΚρουσώνα, με την είδηση να έχει σκορπίσει θλίψη στη γενέτειρά του, τον Κρουσώνα. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σήμερα τα ξημερώματα, ένας αξιαγάπητος, δυνατός και πάντα μαχητής άνθρωπος έφυγε από κοντά μας. Ο επί σειρά ετών πολιτευτής και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κρουσανιώτης Γιώργος Δεικτάκης. Ο ΠΑΟ Κρουσώνα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια τόσο στην οικογένεια του, όσο και στους οικείους του. Ως ύστατο φόρο τιμής, στο σημερινό παιχνίδι με τον Ζαρό θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια και θα ζητήσει να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή εις μνήμη του αγαπημένου μας φίλου και χωριανού».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης. Αναλυτικά: «Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δεικτάκη, για τον αδόκητο χαμό του. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Από την πλευρά της, η Δαμάστα αναφέρει στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή της: «Ο πρόεδρος Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. της Δαμάστας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του πρώην βουλευτή και παλιού ποδοσφαιριστή και παράγοντα ομάδων του Ηρακλείου, Γιώργου Δεικτάκη. Ο Γιώργος Δεικτάκης άφησε το στίγμα του στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό του Ηρακλείου γενικότερα. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένειά του».

Ποιος ήταν ο Γιώργος Δεικτάκης

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 19-07-1946. Σπούδασε Οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ομιλεί Αγγλικά – Ιταλικά. Είναι έγγαμος με την Ειρήνη Κοκαλά και έχει δύο γιους. Διετέλεσε Μέλος της νεολαίας ΕΡΕΝ, Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κρήτης, Πρόεδρος ΠΟΑ Ατσαλένιου, και Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ. Το 1984 εισήλθε στην πολιτική με το κόμμα της ΝΔ.Την περίοδο 1992-1993 διατέλεσε σύμβουλος πρωθυπουργού επί θεμάτων αθλητισμού. Εξελέγη βουλευτής Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2000, του 2004, και του Μαΐου του 2012. Διαδέχθηκε τον Θανάση Καρούντζο στη θέση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης. Η θητεία του διήρκεσε από τις 7-8-2012 έως και τις 5-5-2014, οπότε και επέστρεψε στα κοινοβουλευτικά έδρανα αντικαθιστώντας ως πρώτος επιλαχών των εθνικών εκλογών τον Μανώλη Κεφαλογιάννη ο οποίος είχε παραιτηθεί για τη συμμετοχή στις ευρωεκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πέθανε ο Γιώργος Δεικτάκης

«Εφυγε» στο γήπεδο που αγάπησε

Τα συλλυπητήρια Μπούση για Δεικτάκη

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Το μπάσκετ του ΟΦΗ για Δεικτάκη

Ο Αυγενάκης για τον Δεικτάκτη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.