Ο Ποκετίνο, η αποζημίωση και οι πιθανοί αντικαταστάτες

08:28 | 20/11/2019

Η κούρσα διαδοχής του Ποκετίνο στην Τότεναμ είναι σε εξέλιξη

Η περασμένη σεζόν έληξε με τα Σπιρούνια σε εξαιρετική κατάσταση, μετά την παρουσία τους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ηττήθηκαν από τη Λίβερπουλ. Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο είχε δηλώσει πριν το ματς ότι είναι πιθανό να αποχωρήσει από την ομάδα σε περίπτωση που κατακτήσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο, μια δήλωση που έφερε αναστάτωση στον αγγλικό σύλλογο. Τελικά, αυτό συνέβη χθες το βράδυ.

O Αργεντίνος απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Τότεναμ μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας με τον Ζοζέ Μουρίνιο να είναι - σύμφωνα με τους Άγγλους δημοσιογράφους - το απόλυτο φαβορί για να τον διαδεχτεί. Λίγο πριν το ''διαζύγιο'', ο αγγλικός Τύπος έγραφε για τους πιθανούς αντικαταστάτες του Αργεντίνου. Η λίστα τους Μαξ Αλέγκρι (ελεύθερος), Κάρλο Αντσελότι (σε κόντρα με τη Νάπολι), Ραλφ Ράγκνικ (εργάζεται ως Διευθυντής Ποδοσφαίρου και Υπεύθυνος σκάουτινγκ στο δίκτυο ομάδων της Red Bull), ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν της Λειψία και φυσικά το φαβορί, ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Μάλιστα, όσον αφορά την αποζημίωση που θα πάρει ο Ποκετίνο και οι συνεργάτες του, αυτοί θα λάβουν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 12.5 εκ. λιρών ευρώ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.