Ο πολυθεσίτης Ριέρα και το γκολ - ποίημα με Παναθηναϊκό

SMS

Παίκτης του ΟΦΗ θα πρέπει να θεωρείται ο Ισπανός χαφ, ο οποίος μετά από τέσσερα χρόνια στην Τρίπολη, μετακομίζει στο Ηράκλειο - οι θέσεις που αγωνίζεται και τα γκολ νίκης απέναντι στην κρητική ομάδα και τον Παναθηναϊκό

Όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, ο ΟΦΗ -όπως όλα δείχνουν - θα πραγματοποιήσει την πρώτη του μεταγραφική ενίσχυση αποκτώντας ποδοσφαιριστή που αγωνίζονταν στον Αστέρα Τρίπολης, όπως στην περίπτωση Πασαλίδη. Η κρητική ομάδα έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ισπανό χαφ Αντριάν Ριέρα, ο παίκτης θα περάσει την Τρίτη (30/05) τις ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν θα υπογράψει στον Όμιλο.

Γεννημένος στην Μούρθια, ο 27χρονος χαφ προέρχεται από τέσσερις γεμάτες σεζόν στην Τρίπολη. Η καλύτερη σεζόν του από πλευράς παραγωγικότητας ήταν η προπέρσινη (2021-2022), με τον Ριέρα να σκοράρει 8 φορές στο πρωτάθλημα και να μοιράζει 4 ασίστ, σε 29 ματς. Μάλιστα, ήταν ο σκόρερ της νίκης του Αστέρα με 1-0 επί του ΟΦΗ, τον Ιανουάριο του 2022.

O Ριέρα αγωνίζεται κυρίως στη θέση του επιτελικού χαφ, δεξιοπόδαρος όμως εκτελεί ικανοποιητικά και με τα δύο πόδια, καλός και χωρίς την μπάλα. Ξεκινάει και σαν εξτρέμ αλλά, μπορεί να αγωνιστεί και σαν επιτελικός και κεντρικός χαφ. Η φυσική του θέση είναι ''8αρι''. Έφτασε μέχρι την Γ' Ισπανίας, με διάφορες ομάδες (Χετάφε Β', Τολέδο, Βιγιαρεάλ Β'), ξεκίνησε την καριέρα του στην β' ομάδα της Λεβάντε.

ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Μάλιστα, την 2η χρονιά στον Αστέρα Τρίπολης, το ένα από τα τέσσερα γκολ του στη σεζόν, είχε δώσει τη νίκη στην ομάδα του απέναντι στον Παναθηναϊκό (1-0). Ήταν μια υπέροχη ενέργεια, χωρίς και με την μπάλα, στο 73' με το αριστερό εκτέλεσε άψογα και έδωσε τους τρεις βαθμούς στον Αστέρα, ένα από τα πιο όμορφα γκολ της σεζόν 2020-2021. Έναν χρόνο μετά, ήταν εκείνος που χάρισε τη νίκη στην ομάδα, απέναντι στον ΟΦΗ (1-0), με γκολ παρόμοιο με εκείνο με τον Παναθηναϊκό. Κάθετο κόψιμο χωρίς την μπάλα, εκτέλεση με τη μία και γκολ.


ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ (2022)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αντριάν Ριέρα: Η «καρτέλα» και τι έκανε την περασμένη σεζόν

Ριέρα, η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.