Ο Ποτσετίνο «δεν απογοητεύτηκε» από την απόδοση της Τσέλσι

12:00 | 07/12/2023

Ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, δήλωσε ότι δεν ήταν απογοητευμένος από την απόδοσή της ομάδας του στην ήττα με 2-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επειδή οι παίκτες του «έδωσαν τα πάντα».

Ο Ποτσετίνο είπε ότι η Τσέλσι είχε παίξει αρκετά καλά για να πάρει την ισοπαλία, αλλά δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στην ενέργεια και την επιθετικότητα των γηπεδούχων.

«Πριν από λίγες μέρες μιλούσαμε για μια φανταστική εμφάνιση και για το πώς η ομάδα πήγαινε καλά», είπε στους δημοσιογράφους, αναφερόμενος στη νίκη της ομάδας επί της Μπράιτον την Κυριακή.

«Σήμερα επειδή δεν πήραμε αυτό που θέλαμε εδώ, δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που λέμε τώρα».

Ο Ποτσετίνο είχε προβλέψει ένα δύσκολο ματς στο Ολντ Τράφορντ, λέγοντας ότι δεν ήταν καλή στιγμή για να αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς η ομάδα είχε πολλά να αποδείξει μετά την ήττα από τη Νιούκαστλ.

«Δεν είμαι απογοητευμένος γιατί οι παίκτες έδωσαν τα πάντα, αλλά ίσως δεν ταιριάξαμε την ενέργεια της Γιουνάιτεντ. Ήταν λίγο πιο επιθετικοί από εμάς», πρόσθεσε.

«Αλλά ήμασταν ανταγωνιστικοί γιατί κάναμε ευκαιρίες και ίσως αρκετές για να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι. Αλλά όταν το αποτέλεσμα είναι 2-1 δεν παίρνεις τίποτα. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να συνεχίσουμε, προσπαθώντας να βοηθήσουμε τους παίκτες να είναι έτοιμοι για την Κυριακή».

Η Τσέλσι, που είναι 10η στο πρωτάθλημα με 19 βαθμούς σε 15 αγώνες, αντιμετωπίζει την Έβερτον στο Λίβερπουλ την Κυριακή.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.