Ο πρώτος μεγάλος «τελικός» του ΠΑΟΚ

09:35 | 22/09/2020

Στις 22.00 το πρώτο μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ με φόντο τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

Στο νέο γήπεδο της πόλης του Κράσνονταρ θα δώσει ο ΠΑΟΚ απόψε (22:00) τα πρώτα του διαπιστευτήρια απέναντι στην ομώνυμη ρωσική ομάδα με στόχο το πρώτο και σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους και ο τεχνικός της ομάδας Άμπελ Φερέιρα ολοκλήρωσε τα σχέδια του για το αποψινό παιχνίδι. Ουσιαστικές αλλαγές δεν προβλέπονται να κάνει και αυτό που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο θα είναι ένα σχήμα παρόμοιο με αυτό που έθεσε νοκ άουτ την Μπενφίκα πριν από λίγες μέρες.

Έτσι, προβλέπεται πώς θα ξεκινήσουν Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Κρέσπο Γιαννούλης Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ινγκασον, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Πέλκας, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τζόλης.

Η Κράσνονταρ όπως έδειξε και στο προχθεσινό παιχνίδι της απέναντι στη Κίμκι που την συνέτριψε με 7-2 βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μάλιστα κάλυψε το χαμένο έδαφος από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος αναρριχώμενη στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τρεις μόλις βαθμούς πιο πίσω από τους πρωτοπόρους Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Σπαρτάκ Μόσχας.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο 38χρονος Γάλλος Κλεμάν Τουρπέν και το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 10 μ.μ. Ελλάδος, ενώ θα μεταδοθεί από την συνδρομητική τηλεόραση της Cosmote Tv.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.