​Ο Ρίχτερ επιστρέφει στις προπονήσεις μετά τον κακοήθη όγκο

17:11 | 20/07/2022

Καλά νέα για τον Μάρκο Ρίχτερ «έκρυβε» η ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Χέρτα Βερολίνου, καθώς ο 24χρονος επιθετικός μπορεί σε λίγες εβδομάδες να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γερμανικού συλλόγου, οι εξετάσεις που έγιναν μετά την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε ο παίκτης, «έχουν δείξει ότι ο όγκος των όρχεων που αφαιρέθηκε ήταν κακοήθης, αλλά ανακαλύφθηκε αρκετά νωρίς ώστε να σημαίνει ότι δεν απαιτείται χημειοθεραπεία».

Η ανακοίνωση περιλαμβάνει και δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Χέρτα, Φρέντι Μπόμπιτς, ο οποίος τόνισε: «Είμαστε όλοι τόσο χαρούμενοι που ακούμε αυτό το θετικό νέο. Θα δώσουμε στον Μάρκο όλο τον χρόνο που χρειάζεται μετά την εγχείρησή του και ανυπομονούμε να τον δούμε ξανά στις προπονήσεις σε 2-3 εβδομάδες. Όλοι στη Χέρτα Βερολίνου ελπίζουν επίσης σε θετικές εκβάσεις για τον (σ.σ. αμυντικό της Ουνιόν Βερολίνου) Τίμο Μπαουμγκάρτλ και τον (σ.σ. επιθετικό της Ντόρτμουντ) Σεμπαστιάν Αλέ κι ελπίζουμε ότι θα μπορέσουν να επιστρέψουν στο ποδόσφαιρο το συντομότερο δυνατό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι Μπαουμγκάρτλ και Αλέ διαγνώστηκαν με καρκίνο στους όρχεις. Ο 26χρονος Γερμανός αποκάλυψε το Μάιο το πρόβλημά του και υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία, ενώ ο 28χρονος διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού φορ αποχώρησε την Δευτέρα από την προετοιμασία της Ντόρτμουντ, καθώς αποκαλύφθηκε η ύπαρξη όγκου στη διάρκεια ιατρικής εξέτασης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.