Ο ρόλος-κλειδί του Μπάκιτς και η αντικατάσταση του Ντιουσέ

ΟΦΗ

Η πώληση του Ντιουσέ, η άφιξη του Γκαγέγος και η παρουσία του Mπάκιτς

Ο ΟΦΗ προχώρησε στην επέκταση του συμβολαίου του Μάρκο Μπάκιτς και την ίδια στιγμή πούλησε τον Ασάν Ντιουσέ στην Οσέρ.

Είχαμε γράψει ότι για τον παίκτη του ΟΦΗ υπήρχε ενδιαφέρον, η Οσέρ το έκανε επίσημο, το θέμα έχει προχωρήσει και πλησιάζει το οριστικό deal με τον ΟΦΗ να προσθέτει ακόμα μία πώληση που διατηρεί ζωντανή τη συζητήση περί του συγκεκριμένου θέματος. Είπαμε, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι αγορές και οι πωλήσεις, ο ΟΦΗ κάνει και τα δύο, έχει ανοίξει αγορές και μάλιστα σημαντικές, όπως αυτές της Γαλλίας και εφόσον οι επικεφαλής καλύπτονται οικονομικά, εύλογα προχωράει κάποια πώληση όπως αυτή.

Το θέμα δεν είναι ότι φεύγει ο Ντιουσέ, αλλά η επόμενη μέρα χωρίς εκείνον. Κι εδώ έρχεται η ανανέωση του Μάρκο Μπάκιτς, ενός σημαντικού ποδοσφαιριστή, για τον οποίο ο ΟΦΗ φρόντισε να πράξει τα δέοντα και να επεκτείνει τη συνεργασία μαζί του.

Παίκτης-κλειδί και για τη νέα σεζόν, από τους καλύτερους την προηγούμενη, στο δεύτερο μισό, δεδομένη η ποιότητά του, δεδομένος ο ρόλος του game changer σε πολλά παιχνίδια.

Με την άφιξη του Φελίπε Γκαγέγος, ο ΟΦΗ φαντάζει πλήρης στη μεσαία γραμμή, ακόμα και με την αποχώρηση Ντιουσέ. Προφανώς θα λείψει ο Σενεγαλέζος, ειδικά τα τρεξίματά του, αλλά ο Νταμπράουσκας πιθανόν να έχει ήδη στο μυαλό του τον αντικαταστάτη του, βάζοντας πιο πίσω τον Μπάκιτς, δυνατότητα που του δίνει η απόκτηση Γκαγέγος.

Το αν θα αποκτηθεί αντικαταστάτης του Ντιουσέ μόνο ο Νταμπράουσκας το ξέρει. Αυτός είναι ο υπεύθυνος και αυτός θα κρίνει αν το κενό του είναι δυσαναπλήρωτο. Εξάλλου τον Σεπτέμβρη τελειώνουν οι μεταγραφές, χρόνος υπάρχει για προσθήκη.

Όλα, όμως, θα φανούν επί... χόρτου. Η σημασία της αποχώρησης του Σενεγαλέζου χαφ, αλλά και η σημασία της απόκτησης του Γκαγέγος σε συνδυασμό με την παρουσία του Μπάκιτς. Αυτό λέγεται πρόοδος. Άλλες χρονιές θα ψάχναμε τις εναλλακτικές και δεν θα τις βρίσκαμε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.