Ο Ρονάλντο... «εκτέλεσε» το Μαρόκο

17:07 | 20/06/2018

Η Πορτογαλία έπαιξε με τη... «φωτιά» κόντρα στο Μαρόκο αλλά τελικά έφτασε στο πολυπόθητο 1-0 χάρη στο τέταρτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στη διοργάνωση.

Την πρώτη της νίκη στο Μουντιάλ της Ρωσίας πανηγύρισε η Πορτογαλία επικρατώντας με 1-0 του Μαρόκο για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Μουντιάλ. Το Μαρόκο έγινε η πρώτη ομάδα που αποκλείεται και μαθηματικά από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Ρονάλντο είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το επιβεβαίωσε και απέναντι στο Μαρόκο που σκόραρε για τέταρτη φορά στο φετινό Μουντιάλ και έδωσε τη νίκη στην Πορτογαλία.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος δεν ήταν καλή αλλά πήρε αυτό που ήθελε. Μόλις στο 4’ από εκτέλεση κόρνερ του Μουτίνιο ο Ρονάλντο νίκησε με κεφαλιά δυναμίτη τον Ελ Κατζουί και έκανε το 1-0 για την Πορτογαλία.

Πορτογαλία(Σάντος): Ρούι Πατρίτσιο, Πέπε, Γκερέiρο, Φοντέ, Σέντριτς, Μουτίνιο (89’ Άντριεν), Ζοάο Μάριο (69’ Μπρούνο Φερνάντες), Σίλβα (59’ Μαρτίνς), Γουίλιαμ, Ρονάλντο, Γκουέντες.

Μαρόκο: Ελ Καζουί, Χακίμι, Ντα Κόστα, Μπενάτια, Ντιράρ, Ζιγιάχ, Ελ Αχμαντί (86’ Φαϊρ), Μπελαντά (76’ Καρσελά), Μουσουφά, Αμραμπάτ, Μπουταϊμπ (69’ Κααμπί).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.