Ο Ρονάλντο καταθέτει κατά της Γιουβέντους!

14:03 | 25/02/2023

Ο Πορτογάλος σταρ, που αγωνίζεται πλέον στην Αλ Νασρ, βρίσκεται εν αναμονή για να ενημερωθεί από την Εισαγγελία του Τορίνο, έτσι ώστε να καταθέσει κατά της πρώην του ομάδας.

Οι εισαγγελείς στο Πιεμόντε, εξετάζουν λεπτομερώς τις οικονομικές παρατυπίες της Γιουβέντους τα τελευταία χρόνια, καθώς κατηγορείται πως άλλαξε τα νούμερα, αναφορικά με τα έσοδά της και τις ύποπτες πληρωμές των παικτών, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το “tuttomercatoweb.com”, ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμπλέκεται στην εισαγγελική έρευνα υπό την ονομασία Prisma. Συγκεκριμένα, αναφέρεται σε σχετικό έγγραφο πως οφείλουν να καταβληθούν οι ανεσταλμένοι μισθοί στον Πορτογάλο σταρ, με την υπογραφή του τότε αθλητικού διευθυντή, Φάμπιο Παρατίτσι. Ο 37χρονος επιθετικός, όμως, δεν έλαβε ποτέ αυτά τα 19 εκατομμύρια ευρώ που αναγράφονται στο έγγραφο και είναι διατεθειμένος να καταθέσει κατά της “Γηραιάς Κυρίας”, ευελπιστώντας να τα πάρει πίσω.

Μάλιστα, η κατάθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο πιθανολογείται να γίνει εξ’ αποστάσεως μέσω επιστολών, δίχως να χρειαστεί να μεταβεί στην Ιταλία. Τα χρήματα που απαιτεί ο Πορτογάλος σταρ, ανέρχονται στα 28 εκατομμύρια ευρώ, καθώς πρόκειται τόσο για τα 19 εκατ. όσο και για επιπρόσθετα χρήματα για νομικές αμοιβές και προμήθειες

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.