Ο Ρονάλντο κοιμάται 5 φορές τη μέρα!

16:33 | 16/01/2020

O Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τον δικό του άνθρωπο που φροντίζει να τον βοηθάει με τον καλύτερο τρόπο για να διατηρεί το σώμα του σε εγρήγορση, μέσω μιας 'εμβρυακής' υπνοθεραπείας.

Ο Νικ Λίτλχεϊλ είναι ένας φημισμένος γιατρός που έχει στο βιογραφικό του συνεργασίες με τον Κάρλο Αντσελότι την εποχή που εργαζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον των πρώτων ετών του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Λίτλχεϊλ σήμερα συνεργάζεται μόνιμα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έχοντας επιβάλλει στον σταρ της Γιουβέντους, ένα αυστηρό ωράριο ύπνου, που τον κρατάει διαρκώς 'φρέσκο', με γεμάτες μπαταρίες.

Μοιάζει με τον ύπνο ενός μωρού. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κοιμάται πέντε 90λεπτα μέσα στη διάρκεια της κάθε μέρας, πριν από τον βραδινό του ύπνο, πάντα σε εμβρυακή στάση, πάντα σε φρεσκοπλυμένα σεντόνια, που αλλάζονται διαρκώς. Μιάμιση ώρα πριν από τον βραδινό του ύπνο έχει ήδη πατήσει shut down σε όλες τις ψηφιακές συσκευές (τηλεόραση, λάπτοπ, κινητό) που έχει γύρω του. Ο καθημερινός ύπνος γίνεται πάντα μετά το πέρας της προπόνησης, σε δωμάτιο εντός του προπονητηρίου της Γιουβέντους, στο οποίο έχει πρόσβαση μόνο εκείνος!

Όλα αυτά μοιάζουν κάπως τρομακτικά, σαν να μιλάμε για άνθρωπο-ρομπότ, αλλά ως τέτοιος αντιμετωπίζεται ο Πορτογάλος σούπερ σταρ για να παραμένει σε τρομερή φόρμα ακόμα και στα 34 του.

ΠΗΓΗ: contra.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.