O Σαλάχ θέλει τη Ρεάλ στον τελικό για να πάρει εκδίκηση

13:43 | 04/05/2022

Η Λίβερπουλ είναι ασταμάτητη, νίκησε την Βιγιαρεάλ και στην Ισπανία, σφραγίζοντας την πρόκριση στον τελικό του Champions League που θα γίνει φέτος στο Παρίσι.

Απόψε το βράδυ οι Reds θα μάθουν τον αντίπαλο τους που θα προκύψει από το ζευγάρι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάντσεστερ Σίτι αλλά ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει... ήδη διαλέξει τη δεύτερη φιναλίστ.

«Θέλω την Ρεάλ στον τελικό. Μας νίκησαν ήδη μία φορά στον τελικό, οπότε ας ξαναπαίξουμε» ανέφερε ο Αιγύπτιος επιθετικός που θέλει να πάρει την δική του εκδίκηση για όσα έγιναν το 2018. Την ήττα δηλαδή της ομάδας του και το άδοξο τέλος της συμμετοχής του στον αγώνα αυτό μετά το αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Σέρχιο Ράμος που τον έβγαλε νοκ-άουτ πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο.

Στη συνέχεια υπογράμμισε:

«Είμαστε στον τελικό του Champions League για τρίτη φορά σε πέντε χρόνια και όλοι είναι χαρούμενοι στα αποδυτήρια τώρα. Απολαμβάνουμε αυτές τις στιγμές και από την Τετάρτη συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Τότεναμ. Ήταν δύσκολα τα πράγματα στο πρώτο μέρος αλλά στο ημίχρονο μας μίλησε ο προπονητής και μιλήσαμε μεταξύ μας. Είμαστε τοπ ομάδα και ξέραμε πως θα αντιδράσουμε. Αυτό έκανε ακόμα μεγαλύτερη τη νίκη μας. Ο στόχος μας σίγουρα είναι το κουαντράπλ. Πάντα θέλω το Champions League και την Premier League».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.