Ο Σεμέντο και οι… διάδοχοι

08:20 | 06/08/2020

Όσο ο Πορτογάλος περιμένει τις εξελίξεις με τον ΟΦΗ, οι προτάσεις για εξτρέμ «σκάνε» συνεχώς.

Μία από τις θέσεις που ψάχνει παίκτη ο Όμιλος είναι και τα «φτερά» της επίθεσης. Η ανάγκη για ενίσχυση είναι μεγάλη, καθώς ο Τσιλιανίδης θα χάσει σημαντικό μέρος της ερχόμενης σεζόν, λόγω της ρήξης χιαστών που υπέστη, ενώ ο Φερέιρα προέρχεται από τον ίδιο τραυματισμό και ενδεχομένως να μη διαθέτει από την αρχή της περιόδου τον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας.

Υπάρχει, βέβαια, και ο Σεμέντο, που βρίσκεται στο… ακουστικό του, αναφορικά με το μέλλον του. Ο δανεισμός του από τη Φορτούνα Σιτάρντ ολοκληρώθηκε, ωστόσο ο ηρακλειώτικος σύλλογος θα προσπαθήσει να τον διατηρήσει στο δυναμικό του και τη νέα χρόνια.

Η υπόθεση δεν είναι απλή, κάτι που σημαίνει πως απαιτείται επιμονή, υπομονή και λεπτοί χειρισμοί, για έχουν οι διαπραγματεύσεις με τους Ολλανδούς αίσιο τέλος.

Από τη στιγμή, έτσι, που η παραμονή του 24χρονου παίκτη στον ΟΦΗ δε θεωρείται δεδομένη, είναι λογικό οι προτάσεις να για εξτρέμ να είναι αρκετές.

Το τεχνικό επιτελείο των «ασπρόμαυρων» πάντα προχωράει με συγκεκριμένο πλάνο και σε κάθε περίπτωση ξέρει τι θέλει.

Ακόμη, δηλαδή, κι αν δε συνεχίσει στον Όμιλο ο Σεμέντο, υπάρχουν άλλες επιλογές και οι άνθρωποι του ιστορικού σωματείου είναι έτοιμοι μπροστά σε κάθε ενδεχόμενο.

Επειδή, όμως, πλέον η ομάδα του Ηρακλείου έχει αποκτήσει καλό όνομα στην αγορά, πολλοί ατζέντηδες σπεύδουν να… χτυπήσουν την πόρτα του ΟΦΗ.

Προτείνουν, δηλαδή, μεσοεπιθετικούς, που αγωνίζονται στις πλευρές και οι οποίοι διαθέτουν καλά βιογραφικά. Ποδοσφαιριστές με προφίλ που δεν αφήνει αδιάφορο το σύνολο του Σίμου.

Όπως, πάντως, σε όλες τις θέσεις, έτσι και σ’ αυτή υπάρχουν ουκ ολίγες λύσεις, ενώ οι «ασπρόμαυροι» μοιάζει ως ο… ιδανικός προορισμός για πολλούς.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.