Ο Σεμέντο και το όνειρο της Premier League

18:45 | 01/01/2020

Ο Λισάντρο Σεμέντο κάνει τον απολογισμό της έως τώρα πορείας του και αναφέρεται στον ΟΦΗ και στην Κρήτη.

Μιλώντας στη σελίδα του γραφείου που τον εκπροσωπεί, ο Πορτογάλος εξτρέμ του ΟΦΗ μίλησε για το 2019, αλλά και αυτά που ονειρεύεται για το μέλλον.

«Θέλω να φτάσω στο τέλος της καριέρας μου και να είμαι σε θέση να λέω διαλέγω αυτό που θέλω. Μπορώ να δουλέψω όπου θέλω. Η οικογένεια μου είναι καλά, αυτός είναι ο στόχος της ζωής μου. Οι άνθρωποι λένε πως το να είσαι πατέρας είναι το καλύτερο πράγμα στον κόσμο” όμως κανένας δεν το πιστεύει. Όμως θέλω να πω στους μελλοντικούς γονείς ή όποιους θα κάνουν παιδιά κάποια μέρα ότι ξεχάστε πόσο όμορφο και υπέροχο έχετε ακούσει ότι είναι, είναι πολύ περισσότερο από αυτό!», τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Στην Κρήτη υπάρχει ήλιος επτά ημέρες την εβδομάδα, μπορείς να πας παντού, όποτε θέλεις και να φοράς t-shirts και σορτσάκια. Υπάρχει πολύ καλός καιρός. Η οικογένεια μου νιώθει πολύ όμορφα, το κλίμα είναι εξαιρετικό και ειλικρινά δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο. Είμαι από εκείνους που δεν κάνουν πλάνα για τα επόμενα πέντε χρόνια. Πάντα προσπαθώ να βάζω ετήσιους στόχους, βασικά κοντινούς και όχι μακρινούς στόχους. Δεν φανταζόμουν τον εαυτό μου να παίζω στο ελληνικό πρωτάθλημα όμως τώρα είμαι εδώ. Φαντάζομαι πως ο καθένας έχει όνειρο να παίξει στην Premier League και αυτός είναι ένας από τους στόχους μου. Δεν γνωρίζω αν θα φτάσω εκεί, θέλω να είμαι περισσότερο προσγειωμένος και να σκέφτομαι το επόμενο βήμα μου. Ίσως στο μέλλον να είμαι σε θέση να κάνω ένα μεγαλύτερο βήμα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.