Ο Σίμος είπε αυτά που δεν λέει κανείς

SMS
10:27 | 05/01/2020

Ο κόουτς του ΟΦΗ άρχισε τη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Βόλο με λίγα λόγια για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τελευταία στο ποδόσφαιρο.

Με αφορμή τα όσα γίνονται (επιθέσεις σε διαιτητές, ανακοινώσεις, εμπρηστική ατμόσφαιρα κτλ) που κατατρώνε το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Γιώργος Σίμος ευχήθηκε καλή χρονιά με ένα καλύτερο αύριο: «Τα πράγματα δεν πάνε καλά και έχουμε χάσει το νόημα του αθλήματος. Το ποδόσφαιρο δίνει χαρά στον κόσμο και χρειάζεται να το προστατεύσουμε».

Τα συγκεκριμένα λόγια δείχνουν τη νοοτροπία του προπονητή του ΟΦΗ, αλλά και του συλλόγου γενικότερα. Ο Όμιλος δεν μένει ανεπηρέαστος με όσα συμβαίνουν. Στο ίδιο πρωτάθλημα παίζει με όσους «φωνάζουν» και τείνουν να «τινάξουν» στον αέρα τη διοργάνωση και το τελευταίο πράγμα που θέλουν στην ομάδα είναι αυτό: ένα πρωτάθλημα τρομοκρατίας που δεν ξέρουμε πώς και αν θα τελειώσει.

Οι κουβέντες του Σίμου αποκτούν ιδιαίτερη αξία τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το θέμα δεν είναι οπαδικό. Το θέμα είναι γενικό. Το θέμα δεν έχει στενά όρια, το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν χωράει «χρωματισμούς» και εμπρηστικές θέσεις. Δεν πάει άλλο η κατάσταση. Και ο κόουτς του ΟΦΗ είπε ακριβώς αυτό. Και αυτό ακριβώς χρειάζεται: να προστατεύσουμε το άθλημα. Ας ακολουθήσουν, λοιπόν, οι συνάδελφοί του και ας υψώσουν όλοι μαζί ασπίδα προστασίας. Ας γίνει ο Σίμος ο μπροστάρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Βόλος 1-2

Είδε το ματς ο Μπέος

Πρόταση γάμου στο Γεντί Κουλέ

Σίμος: «Δεν κέρδισε ο καλύτερος»

Δείτε τα highlights του αγώνα

Πλήγμα με Σακόρ

Ο Σίμος για Σεμέντο και μεταγραφές

Η βαθμολογία της Super League


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.