Ο Σίμος «έσμιξε» ξανά με την ομάδα του Youth League

12:14 | 28/05/2021

Πέντε ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν με την ΑΕΚ στο Youth League της περιόδου 2018/19, περιλαμβάνονται στις κλήσεις της εθνικής Ελπίδων για το ματς με το Λιχτενστάιν (5/6) στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Είναι οι πρώτες κλήσεις του νέου ομοσπονδιακού Γιώργου Σίμου, ο οποίος θα συναντήσει ξανά τον Κώστα Σταμούλη, τον Φοίβο Μπότο, τον Γιάννη Σαρδέλη, τον Ευθύμη Χριστόπουλο και τον Θεοδόση Μαχαίρα. Η «γνωριμία» τους ασφαλώς και δεν έπαιξε κανένα ρόλο, αφού και οι πέντε βρίσκονταν στις αμέσως προηγούμενες κλήσεις από τον προκάτοχό του, Γιάννη Γκούμα.

Έτσι ο Σίμος θα «ξανασμίξει» με τα παιδιά με τα οποία το 2018 αντιμετώπισε τον 'Αγιαξ, τη Μπάγερν και τη Μπενφίκα. Όλοι τους έχουν πλέον επαγγελματικά συμβόλαια με την ΑΕΚ, οι Μαχαίρας, Σαρδέλης, Χριστόπουλος βρίσκονταν στο ρόστερ της τελευταίας σεζόν, ο Μπότος αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ολλανδία και πανηγύρισε την άνοδο στην Α΄ κατηγορία με τη Γκο Αχέντ Ιγκλς, ενώ ο Σταμούλης ήταν δανεικός στη Λαμία.

Ο Σίμος αποχώρησε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ στο τέλος της περιόδου 2018/19 και αντικαταστάθηκε στην Κ19 από τον Ηλία Καλοπήτα. Λίγες εβδομάδες μετά ανέλαβε πρώτος προπονητής στον ΟΦΗ όπου παρέμεινε σχεδόν για δύο χρόνια.

πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.