Ο Σίμος και ο στόχος των πλέι οφ

20:22 | 01/02/2020

Τι είπε ο προπονητής του ΟΦΗ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ.

«Η ιστορία μας είναι η βάση μας. Eφυγε από κοντά μας ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, o Δημήτρης Παπαδόπουλος. Πάνω από όλα μεγάλος άνθρωπος. Θα ήθελα να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σήμερα υπήρχαν στο γήπεδο δύο ομάδες. Μια που ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι και μια να το κλέψει. Ήμασταν κυρίαρχοι για 96 λεπτά, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, δεν δεχτήκαμε καμία φάση στην εστία μας και το μόνο που δεν κάναμε είναι να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Για άλλη μια φορά πρέπει να εκφράσω την περηφάνια μου για τους παίκτες μας. Κρατάμε την θετική εικόνα και να προχωρήσουμε. Θα προτιμούσα να χάσουμε και να μην τραυματιζόταν ο Φερέιρα. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και είμαι περισσότερο στενοχωρημένος για το παιδί παρά για το αποτέλεσμα.

Το ξαναλέω είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά, από τις 12 Ιουλίου που τους συνάντησα για πρώτη φορά μέχρι και σήμερα και αν συνεχίσουν έτσι θα πάρουν αυτό που αξίζουν. Yπάρχουν πάνω από 18 ποδοσφαιριστές που έχουν πάνω από 15 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα μένει ως έχει και όταν συνεχίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς θα πάρουν αυτό που αξίζουν. Έμειναν τέσσερα βήματα, είμαστε κοντά στα πλέι οφ, αλλά είναι τέσσερα. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και μετά από τέσσερα βήματα θα ξέρουμε που έχουμε φτάσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Σκασμένος» με Φερέιρα ο Σίμος: «Καλύτερα να μην τον έβαζα»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.