O Σκύβαλος προέβλεψε τον... πρωταθλητή της Α2

11:51 | 28/03/2019

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του ΠΟΑ μετά το χθεσινό παιχνίδι απέναντι στη Δαμάστα

Ο ΠΟΑ επιβλήθηκε στο φινάλε 2-1 της Δαμάστας και πήρε το πλεονέκτημα για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Το γκολ του Καρβελά έδωσε τη νίκη πρόκριση στην ομάδα του Ατσαλένιου, απέναντι στην Δαμάστα που έπαιξε σαν ομάδα... Γ Εθνικής.

Ο προπονητής του ΠΟΑ, Μανώλης Σκύβαλος τόνισε για την αναμέτρηση:

''Αρχικά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Δαμάστας για την πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Είχαν πειθαρχία, είχαν πάθος, είχαν διάθεση να κερδίσουν και με τέτοιες εμφανίσεις είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουν πολύ εύκολα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τους εύχομαι ειλικρινά κάθε επιτυχία.

Οσον αφορά στην ομάδα μας, ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες που έχουν σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος του πρωταθλήματος και τους θέλουμε φρέσκους για τον αγώνα της Κυριακής με το Κερατσίνι. Επαιξαν παιδιά που τόσο εγώ αλλά και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν. Πήραν χρόνο συμμετοχής για να μπορέσουν να επιβεβαιώσουν τα πιστεύω μας και να ατενίζουμε και να σχεδιάζουμε το μέλλον της ομάδας με αισιοδοξία. Εγώ δεν είδα μεγάλες διαφορές στις δύο ομάδες και πρέπει όλοι να αναλογιστούν αν μπορούν να σηκώσουν το βάρος αυτής της φανέλας. Όχι μόνο για το τώρα αλλά και για το αύριο του ΠΟΑ.

Ο ΠΟΑ έχει υψηλές απαιτήσεις και αυτό που όλοι θέλουμε είναι κάθε χρόνο ο πήχης να μπαίνει λίγο πιο ψηλά. Με τέτοιες εμφανίσεις δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί. Δεν θέλω άλλο να σταθώ στο παιχνίδι, θέλω να το ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και να το συζητάμε μόνο για να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.

Για άλλη μια φορά να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και στον προπονητή της Δαμάστας. Εμείς συνεχίζουμε με χαμηλά το κεφάλι, δουλειά και με το μυαλό μας στο ματς της Κυριακής όπου σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη.''

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.