Ο Σωκράτης και η προοπτική της Καλαμάτας

14:45 | 06/07/2023

Τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της προσπαθεί να κάνει η Καλαμάτα με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Αποφασισμένος να κάνει την Καλαμάτα πρωταγωνίστρια είναι ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Γιώργος Πρασσάς, ο οποίος θέλει να φέρει στη «μαύρη θύελλα» παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.

Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, στον οποίον -όπως μετέφερε η σελίδα sportstonoto.grθα γίνει πρόταση να ηγηθεί της προσπάθειας της επιστροφής της ομάδας στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στόχος λοιπόν είναι να πειστεί ο έμπειρος άσος και να πραγματοποιηθεί η κίνηση, η οποία θα αλλάξει μια και καλή τα δεδομένα της κατηγορίας. Οι επόμενες ημέρες αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, για τη συγκεκριμένη υπόθεση – κι όχι μόνο. Από κει και πέρα, χθες έγινε άλλη μία σημαντική μεταγραφική κίνηση για τη «μαύρη θύελλα», η οποία προχώρησε στην προσθήκη του έμπειρου αμυντικού Στέργιου Δημόπουλου.

Ο 33χρονος στόπερ θα αγωνίζεται και πάλι υπό τις οδηγίες του Περικλή Αμανατίδη, μετά το πέρασμά του απ’ την Αναγέννηση Καρδίτσας. Τις επόμενες μέρες θα προχωρήσουν οι υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις, με στόχο τον σχηματισμό του ρόστερ εν όψει της νέας περιόδου.

πηγή: sportday.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.