Ο Σουργιάς προειδοποιεί για την Κυριακή

14:27 | 01/11/2019

Ο Νίκος Σουργιάς αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία του Ηροδότου στη Γ' Εθνική και μίλησε για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

«Είναι ένα ακόμα εντός έδρας ματς που κρύβει δυσκολίες, όπως και όλα τα προηγούμενα. Εμείς είμαστε σε καλό επίπεδο αγωνιστικά και ψυχολογικά. Παραμένουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Είμαστε ευχαριστημένοι από το 5/5 και το ξεκίνημά μας. Θέλουμε όμως να έχουμε διάρκεια και μας ενδιαφέρει να συνεχίσουμε να έχουμε καλή απόδοση σε όλα τα ματς και να είμαστε αποτελεσματικοί».

Στη συνέχεια ο τεχνικός του Ηροδότου «έκρουσε» τον κώδωνα κινδύνου για τον κυριακάτικο αγώνα: «Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ είναι μία ομάδα επικίνδυνη και μπορεί να μην έχει κάνει και το καλύτερο ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα, ωστόσο έχει την ικανότητα να πάει καλύτερα. Το ματς χρειάζεται προσοχή. Ο αγώνας δεν θα γίνει στην φυσική μας έδρα, αλλά στο Παγκρήτιο Στάδιο, αλλά δεν θεωρώ οτι θα αλλάξουν πράγματα. Παίζουμε σε Γήπεδο με φυσικό χόρτο και με διαστάσεις, όπως της Ν. Αλικαρνασσού».

Τέλος, έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας: «Καλούμε τον κόσμο μας και σε αυτό το ματς. Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και τον θέλουμε δίπλα μας και σε αυτόν τον αγώνα για να μας στηρίξει, όπως κάθε φορά. Είμαι σίγουρος οτι θα είναι και πάλι στο πλαϊ μας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.