Ο Σταυρακάκης, ο Βερόν και ο Φαζός...

18:30 | 22/08/2018

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει το δρομολόγιο ΟΦΗ - ΑΟΧ / Κισσαμικός, τα τελευταία χρόνια, είτε ως ελεύθεροι είτε σαν δανεικοί

Σήμερα το μεσημέρι (22/08), ο ΟΦΗ ανακοίνωσε ότι παραχωρεί τον Μανώλη Φαζό δανεικό στην ομάδα του ΑΟΧ Κισσαμικού. Στην επίσημη αναφορά, υπήρχε και ο δανεισμός του ταλαντούχου 21χρονου Γιάννη Παναγιώτου στον ΟΦΙ Ιεράπετρας.

Το... δρομολόγιο ΟΦΗ προς τον ΑΟΧ / Κισσαμικό (ή Κισσαμικού), δεν είναι άγνωστο για αρκετούς παίκτες την τελευταία δεκαετία.

Φέτος, θυμίζουμε την ίδια διαδρομή έκανε και ο Νίκος Βρεττός ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ, αφού την περσινή σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην ομάδα των Χανίων. Την σεζόν 16-17 o Γιάννης Γκούμας βρήκε ''στέγη'' στον ΑΟΧ Κισσαμικό, όπως και ο Δημήτρης Ραπτάκης. Αμφότεροι αποκτήθηκαν σαν ελεύθεροι. Μάλιστα, την ίδια χρονιά ο Μανώλης Μπολάκης παραχωρήθηκε δανεικός και επέστρεψε πιο δυνατός την επόμενη σεζόν.

Την προηγούμενη χρονιά (15-16), οι ''μπλε'' απέκτησαν... πακέτο τους Αγριμάκη - Γιαγκιόζη καθώς και τον Τσουκάνη, όλοι τους, τότε, στο ρόστερ του ΟΦΗ.

Νωρίτερα, κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τον Μιχάλη Φραγκουλάκη ο οποίος αγωνίστηκε για μια χρονιά στον ΑΟΧ Κισσαμικό από τον ΟΦΗ της Superleague. Την ίδια χρονιά η ομάδα των Χανίων έκανε το ''μπαμ'' με την απόκτηση του Ρικάρντο Βερόν.

Ο πρώτος παίκτης, τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια, που έκανε το δρομολόγιο ΟΦΗ - ΑΟΧ Κισσαμικός, ήταν ο Κώστας Σταυρακάκης. Με πάνω από 250 αγώνες στην Superleague με την φανέλα των ΟΦΗ και Εργοτέλη, ο πρώην δεξιός μπακ, τον Ιανουάριο του 2012, αποφάσισε να αγωνιστεί στους ''μπλε'' των Χανίων. Έπειτα από 1.5χρονο παρουσίας εκεί, ο Σταυρακάκης αγωνίστηκε στον Ερμή Ζωνιανών, προτού σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.