Έχασε τη... Δόξα του στη Δράμα

16:58 | 24/02/2021

Με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της η Δόξα «έσπασε» το αήττητο (1-0) του Εργοτέλη.

Σε εξ’ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής, ο Εργοτέλης έχασε στη Δράμα, ενώ ήταν φανερά ανώτερος από τον αντίπαλο του.

Μετά, έτσι, από 7 αναμετρήσεις, οι παίκτες του Ταουσιάνη εγκαταλείπουν το γήπεδο με… σκυμμένα κεφάλια.

«Ήρωας» για το σύνολο του Κολιτσιδάκη ήταν ο Στεφανάκος, που με τις τρομερές αποκρούσεις του κράτησε το μηδέν.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος είχε μια υπεροχή στο ξεκίνημα της συνάντησης, ωστόσο δεν μπορούσε να δώσει ουσία στην ανωτερότητα του.

Στο 25’, βέβαια, οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι, καθώς μέσα σ’ ένα λεπτό είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες. Πρώτα με τον Μανουσάκη κι έπειτα με τον Μαζουλουξή, αλλά ο Στεφανάκος αντέδρασε εξαιρετικά και στις δύο περιπτώσεις.

Οι «μαυραετοί» είχαν μια καλή στιγμή στο 30’ με τον Κουκόλη, ωστόσο στο 32’ ο Εργοτέλης «άγγιξε» ξανά το γκολ, όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούδων είπε και πάλι «όχι» σε πλασέ του Τσέλιου.

Και ενώ ο Εργοτέλης ήλεγχε την αναμέτρηση, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ήρθε η ψυχρολουσία. Ο Μενσά πήρε τις κόντρες στο 45’ και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και στο 47’ ο Στεφανάκος νίκησε πάλι τον Μανουσάκη, που έκανε κοντινή κεφαλιά.

Ο έμπειρος πορτιέρε ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της συνάντησης και στο 76’ είχε ακόμη μία σπουδαία επέμβαση, όταν απέκρουσε το τρομερό μονοκόμματο του Μανουσάκη, με τη μπάλα στη συνέχεια να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Εργοτέλης συνέχισε να πιέζει και απείλησε άλλες δύο φορές με τον Κωστανάσιο, στο 82’ και στο 88’. Τίποτα, πάντως, δεν άλλαξε και ο ηρακλειώτικος σύλλογος γνώρισε μια άδικη ήττα.

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Σπυρόπουλος, Μαυρίας, Παπαργυρίου, Παρασκευάς, Αγιώτης (18’ λ.τρ. Κουκόλης), Χάμοντ, Μένσα (84’ λ.τρ. Φυτόπουλος), Αγγελόπουλος (84’ Πινδώνης), Βαντερσον (64’ Μπελεβώνης), Μπαράνκο (84’ Σαμπανίδης).

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Neral (63’ Κατσούρι), Σερβιλάκης (85’ Μποτέ), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος, Μπουτσάκης (63’ Κωστανάσιος), Μανουσάκης, Κοκκίνης (46’ Μπουρσέλης), Πατρινός (46’ Κόνρααντ).

Το live του ματς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.