Ο Στέφανος σχολίασε το «Τσι-τσι-πάς»

17:18 | 11/05/2019

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στους δημοσιογράφους για την εξαιρετική του απόδοση στον προημιτελικό της Μαδρίτης κόντρα στον Σάσα Ζβέρεφ, αλλά και για την αποθέωση της εξέδρας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος με την εμφάνισή μου», είπε ο νεαρός τενίστας. «Νομίζω πως άξιζα τη νίκη στο τέλος. Έπαιζα πολύ καλά, ένιωθα πολύ άνετα στο court. Όταν νιώθεις έτσι, μπορείς να κάνεις θαύματα. Απολαμβάνω όλη τη διαδικασία, τη διαμονή μου εδώ μέχρι τώρα και ελπίζω πως θα κάνω ακόμα καλύτερα πράγματα στο μέλλον».

Ο Στέφανος σχολίασε και το «Τσι-τσι-πάς», που ακούστηκε αρκετές φορές στον χθεσινό αγώνα. «Ο κόσμος φώναζε το όνομά μου και ήταν πολύ χαρούμενοι που με έβλεπαν να αγωνίζομαι. Αυτό μου δίνει επιπλέον κίνητρο. Το κοινό το απολαμβάνει και εγώ το απολαμβάνω επίσης. Νιώθω μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που με υποστηρίζει ο κόσμος και που αρέσει στον κόσμο το παιχνίδι μου».

Το... περίεργο είναι ότι και ο Σάσα Ζβέρεφ παραδέχτηκε το παιχνίδι του κορυφαίου Έλληνα τενίστα. «Παίζει πολύ καλά, είναι φανερό ότι έχει βελτιωθεί πολύ. Το σερβίς του είναι εξαιρετικό, με εξέπληξε. Και το δεύτερο χτύπημά του είναι απίστευτα επιθετικό, άρα δεν ήταν εύκολο. Ένιωσα, μάλιστα, ότι έπαιξα κι εγώ πολύ καλά στα δύο πρώτα σετ. Αν έπαιζα λίγο πιο επιθετικά στα μπρέικ πόιντ του τρίτου σετ, ίσως να περνούσα μπροστά στο σκορ και να έπαιρνα και το παιχνίδι. Αλλά όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο». 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.