Ο στόχος της νίκης και τα «μηνύματα»

ΟΦΗ

​H σημασία του σημερινού αγώνα με την Τρίπολη και τα "μηνύματα" του Νιόπλια με την αποστολή.

Τελευταίο ματς στο «Γεντί Κουλέ» για εφέτος, προτελευταίο γι αυτή την άχαρη διαδικασία των πλέι άουτ που έλαβε μέρος ο ΟΦΗ. Αντίπαλος ο Αστέρας Τρίπολης, βαθμολογικά αδιάφορες και οι δύο ομάδες, όλα συνάδουν για ένα ενδιαφέρον και ανοιχτό παιχνίδι με τον Όμιλο να κυνηγάει την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο μίνι πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ, ο οποίος τερμάτισε 7ος, είχε 4 παιχνίδια εντός και τρία εκτός. Μακριά από την έδρα του τα έχει πάει καλύτερα σε σχέση με εντός. Σε δύο ματς είχε μία νίκη και μία ισοπαλία και έχει ακόμα ένα, με τον Πανθεσσαλικό στον Βόλο, την επόμενη εβδομάδα για την τελευταία αγωνιστική. Αντίθετα, στο «Γεντί Κουλέ» σε τρία ματς μετράει ισάριθμες ήττες από Ιωνικό, Απόλλωνα και Παναιτωλικό, οι οποίες έφεραν γκρίνια και τσαλάκωσαν την εικόνα της Κρητικής ομάδας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, η τελευταία γεύση είναι αυτή που μένει και ο ΟΦΗ στο σημερινό ματς (16:00, Cosmote Sport 2) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης θέλει τη νίκη για να γλυκάνει την απογοήτευση και ταυτόχρονα να ξεπεράσει τον Ιωνικό στην ειδική βαθμολογία. Οι Νικαιώτες έκαναν διπλό στο Περιστέρι το Σάββατο απέναντι στον Ατρόμητο και είναι στο +1 από τον ΟΦΗ (42-41) ο οποίος είναι στο +1 από τον Αστέρα Τρίπολης (41-40).

Στο αγωνιστικό κομμάτι έχει ιδιαίτερη σημασία για ακόμα μία φορά η αποστολή που επέλεξε ο Νίκος Νιόπλιας. Ο τεχνικός του ΟΦΗ άφησε εκτός τον τραυματία Λάμπρου και για ακόμα μία φορά τους Βάτερμαν, Λυμπεράκη, Σηφάκη, Σελίμοβιτς, φαν Ντάινεν και Καστάνιος. Ο τελευταίος έχει συμφωνήσει με τον ΟΦΗ για τη λύση του συμβολαίου του, ο Σελίμοβιτς όπως έχουμε γράψει είναι ο επόμενος, ο Βάτερμαν αποτελεί και αυτός παρελθόν και φαίνεται πως έχει βρει την επόμενη ομάδα του, ο Λυμπεράκης δεν υπολογίζεται, ο Σηφάκης οδεύει για δανεικός και ο φαν Ντάινεν όλα δείχνουν ότι είναι εκτός πλάνων.

Ο Ολλανδός έμεινε ξανά εκτός αποστολής και αν μη τι άλλο το μήνυμα του Νιόπλια είναι ξεκάθαρο και μένει να δούμε τη συνέχεια, αφού ο παίκτης έχει συμβόλαιο και για να αποχωρήσει πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αποστολή του ΟΦΗ για τον Αστέρα

Νιόπλιας: «Δεν είμαστε τόσο κακοί για να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα»

Το ξεχωριστό κάλεσμα του Σωτηρίου


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.