Ο Στοΐτσκοφ «διώχνει» τον Ντεμπελέ

13:13 | 08/02/2022

Ο διάσημος παλαίμαχος Βούλγαρος επιθετικός μίλησε ξανά για την κατάσταση του επιθετικού της «Μπάρτσα» κατά τη διάρκεια παρέμβασης στο beIN SPORTS.

Όταν ο Χρίστο Στοΐτσκοφ μιλάει, ο Ουσμάν Ντεμπελέ πρέπει να κρατά τα αυτιά του ορθάνοιχτα... Ο διάσημος παλαίμαχος Βούλγαρος επιθετικός μίλησε ξανά για την κατάσταση του επιθετικού της «Μπάρτσα» κατά τη διάρκεια παρέμβασης στο beIN SPORTS.

Και για άλλη μια φορά δεν χαρίστηκε στον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2018, ο οποίος βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν.

«Πιστεύω ότι ο Ντεμπελέ έκανε ένα λάθος και δεν του το συγχώρεσαν. Ξέρει ότι το κοινό δεν πρόκειται να τον στηρίξει. Πρέπει να αλλάξει νοοτροπία. Το πρόβλημά του είναι ότι δεν γνωρίζει την ιστορία του συλλόγου», είπε η παλιά δόξα των Καταλανών, που φόρεσε τη φανέλα των Μπλαουγκράνα από το 1990 έως το 1995 και μετά από το 1996 έως το 1998.

«Αυτό που με ενδιαφέρει δεν είναι το ποσό που πλήρωσε η "Μπάρτσα" για αυτόν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι τι συμβαίνει στους αγώνες», συνέχισε ο κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» το 1994, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo. «Έχει προσόντα, είναι πολύ γρήγορος και σκοράρει. Όμως το πρόβλημά του είναι οι γύρω του».

Σε σύγκρουση με τη διοίκηση, ο Ντεμπελέ δεν έφυγε από την Καταλονία κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Παρά τις εντάσεις, ο Τσάβι αποφάσισε να τον κρατήσει στο γκρουπ που αντιμετώπισε την Κυριακή την Ατλέτικο Μαδρίτης στη La Liga (4-2), χωρίς ωστόσο να παίξει, ενώ το όνομά του σφυρίχτηκε από το κοινό του «Καμπ Νου» πριν από τη συνάντηση.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Στοΐτσκοφ είχε ήδη ασκήσει δριμεία κριτική στον Ντεμπελέ στο κανάλι TUDN. «Αν δεν θέλεις να είσαι στη Βαρκελώνη, τουλάχιστον μην προσβάλεις το έμβλημα. Άσε τη φανέλα και πες στον κόσμο ότι φεύγεις, ζητώντας περισσότερη σταθερότητα από τον πρόεδρο της "Μπάρτσα" κ. Λαπόρτα. Άνοιξε την πόρτα; Αφήστε τον να φύγει», είχε πει.

«Όσοι δεν νιώθουν αυτά τα χρώματα, αφήστε τους να φύγουν. Ίδρωσα με αυτή τη φανέλα, ξέρω τι είναι η "Μπάρτσα". (…) Έμπλεξα, ως ξένος, για να μάθω τι ήταν η ομάδα, όπως είχαν κάνει και οι Κουμπάλα, Καράσκο, Λίνεκερ, Μπακέρο, Σαλίνας… Ήξερα την ιστορία, τι είναι η Μπαρτσελόνα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.