Ο τελικός φέρνει αναβολή στο πρωτάθλημα!

Super League

Το μπάχαλο μπορεί να επηρεάσει την πρεμιέρα της Super League

Ο τελικός αναβλήθηκε. Κανονικά απόψε θα βλέπαμε Ολυμπιακό εναντίον ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά πάμε γι' άλλα. Τώρα έχει σημασία το μετά. Πότε θα γίνει ο τελικός, αλλά και σε ποιο γήπεδο.

Με τα τωρινά δεδομένα είναι πιθανό η πρεμιέρα του πρωταθλήματος να αναβληθεί για να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου. Δηλαδή, με λίγα λόγια, ο τελικός να γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου που κανονικά έχει προγραμματιστεί να αρχίσει το νέο πρωτάθλημα. Μπάχαλο.

Οι πρώτες σκέψεις της ΕΠΟ θέλουν τη διεξαγωγή του αγώνα στις 12 Σεπτεμβρίου. Αυτό σημαίνει πως θα πάει πίσω η έναρξη του πρωταθλήματος κατά μια εβδομάδα.

Εν τω μεταξύ, αυτή τη Δευτέρα θα γίνει τηλεδιάσκεψη στη Λίγκα για το νέο πρωτάθλημα και το πρόγραμμα και για να υπάρξει η οποιαδήποτε συζήτηση θα πρέπει πρώτα η ΕΠΟ να αποφασίσει πότε θα πάει τον τελικό. Άρα, αν δεν προκύψει κάτι άλλο, η Ομοσπονδία σήμερα, Κυριακή, αναμένεται να ανακοινώσει τη νέα ημερομηνία για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Έχει κι άλλο. Από τη Δευτέρα αρχίζουν οι εργασίες για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ, άρα δεν είναι διαθέσιμο το γήπεδο για να διεξαχθεί ο τελικός τις επόμενες μέρες. Οπότε εκτός της ημερομηνίας πρέπει να βρεθεί και η έδρα.

Εσείς, τι άλλα νέα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αναβλήθηκε ο τελικός



Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.