Ο «τελικός» με την Αρμενία και ο «κίνδυνος» για το Παγκρήτιο

15:07 | 09/06/2019

Το προσεχές ματς με την Αρμενία και η επιτακτική ανάγκη για νίκη ώστε να μην... ξενερώσει η Κρήτη.

Η ήττα της Εθνικής από την Ιταλία το Σάββατο επί της ουσίας δεν φέρνει την καταστροφή. Η Ελλάδα είναι στην τρίτη θέση, ισόβαθμη με τη Βοσνία, με 4 βαθμούς και οι ελπίδες για πρόκριση στα τελικά του Euro 2020 παραμένουν ακέραιες.

Αυτό, όμως, που πρέπει να κάνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι να κερδίσει την προσεχή Τρίτη την Αρμενία στο ΟΑΚΑ για να παραμείνει ζωντανή. Αυτό, εκτός απροόπτου, θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της ελληνικής ομάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο πριν από τη «μετακόμισή» της στο Παγκρήτιο. Οι φίλαθλοι του Ηρακλείου και γενικά όλης της Κρήτης περιμένουν με ανυπομονησία την παρουσία της Ελλάδας στο νησί για τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια του 10ου ομίλου και το τελευταίο πράγμα που θέλουν είναι να κατέβει μία ομάδα... αποκλεισμένη και δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον. O κίνδυνος, λοιπόν, είναι η ξενέρα, όπως λέμε στην καθομιλουμένη.

Θυμίζουμε ότι αν όλα πάνε καλά, στις 8 Σεπτεμβρίου η Εθνική ομάδα θα υποδεχθεί στο Παγκρήτιο το Λιχτενστάιν, ενώ αν επιβεβαιωθούν τα διάφορα σενάρια και υπάρξουν καθυστερήσεις, τότε θα παίξει στο Παγκρήτιο με τη Βοσνία στις 15 του Οκτώβρη.

Οπως και να 'χει, η Ελλάδα παίζει «τελικό» με την Αρμενία που είναι ένα βαθμό πίσω της και θέλει το τρίποντο για να αφήσει πίσω τη συντριβή από την Ιταλία, αλλά και να συνεχίσει το δρόμο της προς την τελική φάση της διοργάνωσης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ TOY 10oυ ΟΜΙΛΟΥ:

1. Ιταλία 9 (11-0)

2. Φινλανδία 6 (4-2)

3. Ελλάδα 4 (4-5)

4. Βοσνία 4 (4-5)

5. Αρμενία 3 (4-4)

6. Λίχτενσταϊν 0 (0-11)

Το πρόγραμμα στη συνέχεια:

(11/6) Ελλάδα-Αρμενία

(5/9) Φινλανδία-Ελλάδα

(8/9) Ελλάδα-Λιχτενστάιν

(12/10) Ιταλία-Ελλάδα

(15/10) Ελλάδα-Βοσνία

(15/11) Αρμενία-Ελλάδα

(18/11) Ελλάδα-Φινλανδία

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.