Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αποχαιρέτησε τον αδελφό του, Παύλο

13:37 | 13/06/2018

O Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν ίσως η πιο τραγική φιγούρα στην Μητρόπολη.

Ο αδερφός του Παύλου Γιαννακόπουλου έφτασε στον χώρο λίγο πριν από τη μία και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο μαζί με την σύζυγό του.Ο Θανάσης πήγε στο παρεκκλήσι, έμεινε για 2-3 λεπτά μαζί με τη σορό του αδερφού του και εν συνεχεία χειροκροτήθηκε ακόμα πιο έντονα από τους χιλιάδες που παραβρέθηκαν στο "αντίο" του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Λίγο μετά, αποχώρησε δακρυσμένος με το χειροκρότημα να γίνεται ακόμα πιο έντονο, σε ένα σκηνικό στο οποίο ράγισαν καρδιές.

  • Πλήθος κόσμου στον Μητροπολικό Ναό Αθηνών

Απλός κόσμος, φίλοι του Παναθηναϊκού, φίλοι του αθλητισμού, γνωστοί και άγνωστοι, σπεύδουν από το το πρωί για να προσκυνήσουν τη σωρό του εμβληματικού προέδρου των «πρασίνων» και ενός από τους μεγαλύτερους παράγοντες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

H νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 15:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, ενώ η σωρός έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου(εντός του περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών) από τις 08:00-13:30.

  • Αμέτρητα στεφάνια, Αγγελόπουλοι και Σπανούλης ''αποχαιρέτησαν'' τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Αμέτρητα είναι τα στεφάνια στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ανάμεσά τους και τέσσερα από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα στεφάνια έστειλαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Βασίλης Σπανούλης, αλλά και η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Επίσης η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η ΕΠΟ, o Κυριάκος Μητσοτάκης και αμέτρητα ακόμα για τη μνήμη του μεγάλου παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού. 

πηγή φωτογραφίας: intime

Πηγή:
sport24
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.