Γιούχτας - ΠΟΑ: «Ο θάνατος σου, η ζωή μου»

08:04 | 22/03/2019

Στο ντέρμπι της Κυριακής (24/03) το διακύβευμα για Γιούχτα και ΠΟΑ είναι μεγάλο.

Από την 23η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής σαφώς και ξεχωρίζει η ηρακλειώτικη κόντρα ανάμεσα στους Αρχανιώτες και τους Ατσαλενιώτες.

Δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους, μα με την ίδια έντονη επιθυμία για τη νίκη. Και με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα ίσως και το μεταξύ τους ματς να είναι το πιο κομβικό από τα εναπομείναντα.

Οι γηπεδούχοι θέλουν το «τρίποντο» για να παραμείνουν «ζωντανοί» στο κυνήγι της ανόδου και οι φιλοξενούμενοι, προκειμένου να κάνουν «βήμα» παραμονής στην κατηγορία. Τα πράγματα είναι τόσο απλά και για τους δύο.

Η θέση τους, όσον αφορά στο βασικό τους ζητούμενο (πρωτάθλημα και σωτηρία) δεν είναι και η καλύτερη, οπότε τα περιθώρια έχουν στενέψει. Είναι δεδομένο ότι τόσο οι μεν, όσο και δε θα παίξουν με πάθος για την κατάκτηση των τριών βαθμών, προκειμένου να μην κυνηγάνε υπερβάσεις τις τελευταίες 3 αγωνιστικές.  

Ο Γιούχτας θέλει να στηριχτεί στην έδρα του, όπου παραμένει αήττητος (6 νίκες και 4 ισοπαλίες) για να πάρει το ματς, ενώ ο ΠΟΑ φιλοδοξεί να φτάσει στο τρίτο «διπλό» της περιόδου, το οποίο αναμένεται να είναι… λυτρωτικό.

Η ισοπαλία δεν αρέσει… απόλυτα σε κανένα, παρόλο που σε μια τέτοια περίπτωση θα την υποδεχτεί ευνοϊκότερα ο σύλλογος του προσφυγικού προαστίου. Το «Χ», βέβαια, μοιάζει αρκετά πιθανό βάσει αριθμών.

Και αυτό γιατί αναμετρώνται οι ομάδες με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Ο ΠΟΑ έχει 10 έως τώρα, ενώ 9 έχει ο Γιούχτας.

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.