Ο Θεοδωρόπουλος έχασε το σπίτι του στις πλημμύρες και η ΑΕΛ του ζητάει να λύσει το συμβόλαιό του!

18:10 | 15/09/2023

Η ΑΕΛ ζήτησε από τον Κώστα Θεοδωρόπουλο να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα και ενώ ο ποδοσφαιριστής τον περασμένο Φεβρουάριο είχε υποστεί ρήξη χιαστού σε προπόνηση των «βυσσινί»!

Παρότι, ο έμπειρος κίπερ βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης και το επόμενο διάστημα θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, η θεσσαλική ΠΑΕ ζητά με επιτακτικό τρόπο να τελειώσει η μεταξύ τους συνεργασίας.

Το ακόμη χειρότερο; Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος έχασε προσφάτως την πατρική του οικεία αλλά είδε και το σπίτι της αδερφής του να καταστρέφεται από τις πρόσφατες φονικές πλημμύρες. Με τον ΠΣΑΠΠ να βγάζει ανακοίνωση για τον 33χρονο πορτιέρε, θέλοντας να δείξει τη στήριξή του.

«Η Θεσσαλία βίωσε τον όλεθρο, την καταστροφή και δυστυχώς τον θάνατο, αφού η κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή άφησε πίσω της νεκρούς και διαλυμένες περιουσίες που αντιστοιχούσαν στους κόπους μιας ζωής. Ο ΠΣΑΠΠ συμπαραστέκεται στον Κώστα Θεοδωρόπουλο, τον συνάδελφό μας της ΠΑΕ ΑΕΛ που συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των πληγέντων, καθώς αντίκρυσε κατεστραμμένο το πατρικό του σπίτι αλλά εκείνο της αδερφής του που βρίσκονταν στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.