Ο Τοράλ «υπέγραψε» το διπλό του ΟΦΗ στη Νίκαια!

ΟΦΗ

Ο Ισπανός χαφ σκόραρε δις στα τελευταία λεπτά και ο ΟΦΗ νίκησε 2-0 τον Ιωνικό στη Νίκαια.

ΟΦΗ εναντίον Μάντζη ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τον παίκτη του Ιωνικού να είναι ο εκφραστής των δύο πανομοιότυπων ευκαιριών με κεφαλιά στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και του γκολ με ψαλιδάκι που ορθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Ο ΟΦΗ, που κατέβηκε με τον Τσιλιανίδη αντί του Λάρσον στα δεξιά και τις αναμενόμενες αλλαγές (Περέα αντί Μεγιάδο και Μπαλογιάννης αντί Τοράρινσον) ξεκίνησε με κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς φάση και όταν ο Ιωνικός ανέβηκε η άμυνα αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα.

Πάντως και ο ΟΦΗ είχε δύο τεράστιες ευκαιρίες για να ανοίξει αυτός το σκορ. Στη μία ο Μπαλογιάννης νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Χουτεσιώτη στη δεύτερη ο Μπάκιτς νικήθηκε από το κάθετο δοκάρι όπου βρήκε η μπάλα προτού καταλήξει άουτ.

Στα πρώτα λεπτά του β' μέρους ο Παπαπέτρου ανακάλυψε πέναντι στην πτώση του Φατιγκά μέσα στην περιοχή και μάλιστα έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Βούρο. Το τρομερό είναι ότι ο διαιτητής πήρε αυτή την απόφαση όντας μακριά από τη φάση. Το VAR, όμως, τον έστειλε να δει τη φάση και εκεί κατάλαβε τη γκάφα του παίρνοντας πίσω και το πέναλτι και την αποβολή.

Κατά τα λοιπά, ο ΟΦΗ δεν μπήκε καλά στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ιωνικό να πιέζει και να του βάζει δύσκολα. Ο Ομιλος ουσιαστικά περίμενε τους γηπεδούχους αναζητώντας τον τρόπο να χτυπήσει στην κόντρα, αλλά αυτό το στιλ παιχνιδιού είχε πολύ ρίσκο.

Τα λεπτά κυλούσαν στο ίδιο μοτίβο μέχρι το 83ο λεπτό και το γκολ-πέναλτι του Τοράλ. Ο Μπουένο πάτησε εντός περιοχής τον Πασαλίδη, ο Παπαπέτρου δεν το πήρε χαμπάρι, αλλά για ακόμα μία φορά ευτυχώς που υπάρχει το VAR. Ο ρέφερι κλήθηκε να δει τη φάση στο μόνιτορ και ορθώς έδωσε το πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ, με τον Ισπανό χαφ να δίνει προβάδισμα στην Κρητική ομάδα.

Στο 92' η... σεμνή τελετή έλαβε τέλος με τον Τοράλ να «κλειδώνει» το τρίποντο για τον ΟΦΗ. Ο Ισπανός χαφ σκόραρε για δεύτερη φορά και διαμόρφωσε το τελικό 0-2 για τον Όμιλο που έφυγε νικητής από τη Νίκαια.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βαλεριάνος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Ιωνικός έπαιξε για ελάχιστα δευτερόλεπτα με 10 παίκτες.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.