Ο Τουτζάρης μοίρασε συγχαρητήρια

SMS
15:29 | 03/08/2021

Για τους στόχους που επιτεύχθηκαν το καλοκαίρι στον Εργοτέλη.

Ο Γιώργος Τουτζάρης με ανάρτηση του στα social media συνεχάρη όλους όσοι βοήθησαν το σωματεία για να κλείσει θετικά το κομμάτι της αδειοδότησης, αλλά και του αγωνιστικού σχεδιασμού.

Αναλυτικά έγραψε: «Μετά από 4 δύσκολα καλοκαίρια στο τιμόνι της ομάδας,ομολογώ ότι το φετινό ήταν το πιο δύσκολο να διαχειριστουμε από αγωνιστικής αλλά κ διοικητικής πλευράς.

Αδειοδοτησεις ΕΠΟ κ ΕΕΑ,αλλαγή σχεδόν ολοκληρου προπονητικού τιμ ....ωστόσο χάρη στην προσπάθεια όλων όσων εργάζονται στην ομάδα καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια κ να είμαστε 3 Αυγούστου στην αρχή μιας νέας σεζόν που προμηνύεται δύσκολη κ απαιτητική.... Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά σε όλους όσους βοήθησαν η ομαδα του Εργοτέλη να βρίσκεται μακριά από δυσάρεστες περιπέτειες οι οποίες ταλανιζουν πολλές ιστορικές ομαδες σε όλη την Ελλάδα.

Η διοίκηση του κου Samy χωρίς πολλά λόγια κατορθώνει-σε εξαιρετικά αντίξοες συνθηκες- να κρατάει ψηλά το σύλλογο κ να δίνει στον κόσμο του αυτό που υποσχέθηκε από την αρχή ότι θα νιώθει πάντα ο Εργοτελιτης οπαδος... περήφανος.

Εύχομαι όλοι όσοι ακολουθήσουν μετέπειτα να μεγαλώνουν το σύλλογο όπως κ οι προηγούμενες διοικήσεις».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.