Ο τραυματισμός - σοκ - και η αντίδραση του Εργοτέλη

SMS

Ο Εργοτέλης πέτυχε την πρώτη του νίκη στη σεζόν όμως έχασε με σοβαρό τραυματισμό τον Γιώργο Μακρόπουλο

Το παιχνίδι για τον Εργοτέλη,την Κυριακή στο Χαλάνδρι, για την 5η αγωνιστική της Γ' Εθνικής, ήταν οριακό. Μια ομάδα που ξεκίνησε με 4 ήττες και προβληματικές εμφανίσεις. H πρώτη νίκη της σεζόν για μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι τα παλεύει τα παιχνίδια, ήρθε με τον τρόπο της. Το διεκδίκησε το ματς και τελικά το πήρε.

Ο Γιάννης Βισκαδουράκης την χαρακτήρισε ως ''μία από τις μεγαλύτερες νίκες της ομάδας τα τελευταία χρόνια'', κάτι παραπάνω θα ξέρει. Όλοι γνωρίζουν ότι η ομάδα μπορεί καλύτερα και με τις επιστροφές, και την προσθήκη ενός γκαρντ το επόμενο διάστημα, θα γίνει καλύτερη.

Ένα ματς που πέρα από την ευχάριστη εξέλιξη στο φινάλε, είχε μια πολύ δυσάρεστη με τον σοβαρό τραυματισμό του Γιώργου Μακρόπουλου. Μάλιστα, όσοι ήταν στο γήπεδο σοκαρίστηκαν με την πτώση του νεαρού στο παρκέ ο οποίος σφάδαζε από τους πόνους, οι φόβοι για σοβαρή ζημιά στον αχίλλειο τένοντα είναι μεγάλοι και όπως έλεγαν από την ομάδα μετά το τέλος ''καλύτερα να χάναμε το ματς και ο Γιώργος να μην τραυματίζονταν''. Φυσικά, η νίκη του αφιερώθηκε...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.