Ο Τσάβι υποστηρίζει ότι τα ΜΜΕ «βλάπτουν» την Μπαρτσελόνα

09:00 | 14/11/2023

Ο Τσάβι υποστηρίζει ότι τα ΜΜΕ «βλάπτουν» την Μπαρτσελόνα δημιουργώντας «τεράστιο κύμα αρνητικότητας».

Ο Τσάβι κατηγόρησε την υπερβολική κριτική από τα μέσα ενημέρωσης για την πρόσφατη πτώση της απόδοσης της Μπαρτσελόνα, μετά την αγχωτική νίκη με 2-1 επί της Ντεπορτίβο Αλαβές.

Η Μπάρτσα είχε υποστεί δύο ήττες στα τρία τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις πριν το παιχνίδι με την Αλαβές την Κυριακή (12/11). Η κατάσταση επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο καθώς δέχθηκε γκολ μόλις 17 δευτερόλεπτα από την έναρξη της αναμέτρησης. Όμως οι Καταλανοί επέστρεψαν δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν τη σημαντική νίκη χάρη στα γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Τσάβι μιλώντας μετά το παιχνίδι κατηγόρησε τα μέσα ενημέρωσης για αυστηρή κριτική στην ομάδα του που όπως είπε ευθύνεται εν μέρει και για το κακό της αγωνιστικό πρόσωπο. Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το τέλος του αγώνα, ο Ισπανός προπονητής δήλωσε «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η κριτική από τον Τύπο επηρεάζει την ομάδα. Συνέβη και σε μένα ως παίκτης και το βλέπω και τώρα. Υπάρχει ένα τεράστιο κύμα αρνητικότητας γύρω από την ομάδα που μας βλάπτει».

Πηγή: Gazzetta.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.