Ο Τσιτσιπάς αποθέωσε τον Άντι Μάρει

20:50 | 07/07/2023

Τι είπε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Έλληνας τενίστας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη του επί του Άντι Μάρεϊ αποθέωσε τον Βρετανό και επεσήμανε ότι χρειάστηκε να φτάσει τον εαυτό του στο όριο για να πάρει τη νίκη.

"Ποτέ δεν είναι εύκολο απέναντι στον Άντι. Ήταν ένα δύσκολο ματς, είμαι εντυπωσιασμένος. Είναι τόσα χρόνια στο tour, έχει κάνει δύο σοβαρές επεμβάσεις και παρ' όλα αυτά συνεχίζει να παίζει σε υψηλό επίπεδο. Του εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα για το μέλλον. Είχα άγχος, έπρεπε να το ξεπεράσω. Όταν παίζεις για πρώτη. Είναι δύσκολο το γεγονός ότι μεγαλώνεις βλέποντας τον να παίζει σε αυτό το κορτ. Όπως είπα είχα ανατριχιάσει όταν πήρε το πρώτο του τίτλο εδώ.

Ήταν ένα εμπόδιο που έπρεπε να ξεπεράσω. Όταν μεγαλώνεις και τον βλέπεις να αγωνίζεται εδώ. Ήταν έμπνευση για εμένα. ένας από τους κορυφαίους τέσσερις τενίστες μαζί με τον Νόβακ, τον Ρότζερ και τον Ράφα. Αυτοί οι τέσσερις καθόρισαν το παιχνίδι και είναι ο λόγος που είμαι εδώ σήμερα και είμαι ο παίκτης που είμαι σήμερα".

Για το εάν τον βοήθησε τελικά η διακοπή του αγώνα την Πέμπτη: "Δεν με βοήθησε η διακοπή. Όταν είσαι ένα σετ πίσω πρέπει να προσέχεις. Μπορεί να επιστρέψει πολλές μπάλες, έπρεπε να δουλέψω σκληρά για να πάρω τη νίκη. Τα πόδια είναι σφικτά τώρα με έκανε να τρέξω σκληρά. Ήταν κάτι δύσκολο"

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.