Ο Τυνήσιος Σασί στον ΟΦΗ!

10:27 | 13/07/2018

Την απόκτηση του 26χρονου μέσου Ισμαήλ Σασί από την Τυνησία, για δύο χρόνια, ανακοίνωσε ο ΟΦΗ.

Όπως και στις προηγούμενες κινήσεις που έγιναν, κυρίως από το εξωτερικό, έτσι και η 8η μετεγγραφή του ΟΦΗ έγινε αιφνιδιαστικά με ποδοσφαιριστή το όνομα του οποίου δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας.

Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του Ισμαΐλ Σασί, ήρθε μέσω της σελίδας της ομάδας στο facebook, η οποία αναφέρει: «Ismail Sassi καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας! #ofi1925».

Ο Σασί είναι γεννημένος την παραμονή των Χριστουγέννων του 1991 και την περασμένη αγωνιστική χρονιά ήταν στην Κύπρο και την ΑΕ Λεμεσσού, με την οποία αγωνίσθηκε σε 34 ματς, με απολογισμό 7 γκολ. Πριν είχε θητεία σε ΑΕ Ζακακίου, Μαντ, Οθέλλο Αθηναίου, Ραόν και Μαντ, ενώ έχει και μια διεθνή συμμετοχή στο ενεργητικό του.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΠΑΕ τονίζει: «Στο πρόσωπο του Ismail Sassi βρήκε ο ΟΦΗ μια πολύ δυνατή λύση για την επίθεση της ομάδας μας.

Ο 27χρονος επιθετικός αποτελούσε εδώ και καιρό πρώτη επιλογή για την ομάδα μας και την Πέμπτη (12/7) απάντησε θετικά στην πρόταση του ΟΦΗ, μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν ένα περίπου μήνα.

Ο Ismail Sassi αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και αυτό είναι ένα στοιχείο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του προπονητή μας Νίκου Παπαδόπουλου.

Eχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, πολύ καλά τελειώματα, είναι δημιουργικός και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο πίσω από το φορ, αλλά και στα άκρα.

H συμφωνία του ΟΦΗ με τον Ismail Sassi είναι για δυο χρόνια.

Ο Ismail Sassi γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 1991 και έχει ύψος 1μ84.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Τυνησίας και διαθέτει Γαλλική υπηκοότητα.

Τελευταίος του σταθμός η ΑΕ Λεμεσσού Κύπρου».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.