Ο Τζόκοβιτς «τα είπε» με Βρετανούς φιλάθλους στο Davis Cup

12:00 | 24/11/2023

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξήγησε ότι η «διαμάχη» του με τους Βρετανούς φιλάθλους, μετά την νίκη της Σερβίας επί της Μεγάλης Βρετανίας στον προημιτελικό του Davis Cup, οφειλόταν στην «έλλειψη σεβασμού» από την πλευρά τους.

Ο Σέρβος επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, οδήγησε την εθνική ομάδα της χώρας του στους ημιτελικούς του Davis Cup με αντίπαλο την Ιταλία, επικρατώντας άνετα επί του Κάμερον Νόρι (Νο 18 στον κόσμο) με 6-4, 6-4 στο δεύτερο μονό της σειράς και στην συνέχεια, απευθυνόμενος σε μερίδα Βετανών φιλάθλων, είπε πως θα πρέπει να μάθουν πώς να συμπεριφέρονται.

Ο «Νόλε» έχασε την υπομονή του όταν ορισμένοι φίλαθλοι προσπάθησαν να «σκεπάσουν» με φωνές και τύμπανα, τις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Σε όλη την διάρκεια του αγώνα υπήρχε έλλειψη σεβασμού, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να περιμένω στο Davis Cup», είπε ο 36χρονος τενίστας και πρόσθεσε: «Είναι φυσιολογικό, μερικές φορές οι φίλαθλοι να ξεφεύγουν από τα όρια. Εν τω μεταξύ αντιδρούμε και εμείς και δείχνουμε ότι δεν ανεχόμαστε τέτοιου είδους συμπεριφορά. Μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά θα απαντήσω σε αυτό».

Κατά την διάρκεια του αγώνα, ο Τζόκοβιτς, ενοχλήθηκε από την συμπεριφορά ορισμένων φιλάθλων και «απάντησε» βάζοντας το χέρι του στο αυτί του, μετά από έναν κερδισμένο πόντο στο δεύτερο σετ.

«Προσπαθούσα να μιλήσω και σκόπιμα άρχισαν να χτυπούν τύμπανα για να με σταματήσουν», τόνισε και συμπλήρωσε: «Προσπάθησαν να με ενοχλήσουν σε όλο το ματς, οπότε κάναμε μια μικρή κουβέντα στο τέλος».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.