«Ο Τζόναθαν απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στον ΟΦΗ»

16:59 | 10/11/2020

Τι δήλωσε ο αδερφός του ντε Γκουζμάν για τη μεταγραφή του στον Όμιλο.

Ο Τζούλιαν ντε Γκουζμάν έπαιξε στην Ελλάδα τη σεζόν 2013/14 με τη φανέλα της Ξάνθης και ήταν ένας από τους βασικότερους λόγους, που ο Τζόναθαν επέλεξε τον ΟΦΗ.

Ο παλαίμαχος άσος και ρέκορντμαν συμμετοχών με τον Καναδά (89) παραχώρησε συνέντευξη στο gazzetta.gr και αναφέρθηκε στον 33χρονο παίκτη των «ασπρόμαυρων».

Δήλωσε, μάλιστα, πως οι πρώτες του εντυπώσεις από την Κρήτη είναι άριστες και απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στον ΟΦΗ. Αναλυτικά:

Πως περνάει ο αδερφός σου στην Κρήτη, πως βλέπεις την μεταπήδηση του στον ΟΦΗ;

«Είναι μια νέα ευκαιρία για τον Τζόναθαν. Το να συνεχίσει στην καριέρα του στην Ελλάδα την εποχή της πανδημίας είναι σίγουρα κάτι ξεχωριστό για τον ίδιο. Έχει καταφέρει πολλά στην καριέρα του, έχοντας αγωνιστεί σε κορυφαία πρωταθλήματα. Διαθέτει ένα υπόβαθρο, αλλά και το ταλέντο για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο.

Η Super League έχει εξελιχθεί σε δυνατό πρωτάθλημα με μεγάλο ανταγωνισμό. Για παράδειγμα ομάδες όπως η ΑΕΚ επέστρεψαν δυναμικά κατακτώντας τα προηγούμενα χρόνια το πρωτάθλημα. Έπαιξε σε Ολλανδία, Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία και πλέον θέλει να ζήσει και να απολαύσει την παρουσία του στον ΟΦΗ βοηθώντας τον σύλλογο».

Θεωρείς θα καταφέρει να εγκλιματιστεί εύκολα στις νέες συνθήκες;

«Νομίζω δεν έχει πρόβλημα στην προσαρμογή του. Η Κρήτη είναι ένα πανέμορφο νησί. Είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ κόντρα στον ΟΦΗ σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Είναι ένα μέρος με πολύ ενέργεια, ένα ωραίο περιβάλλον για τον Τζόναθαν ειδικά αυτή την εποχή όπου ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση. Από επαγγελματικής άποψης ο ΟΦΗ ήταν μια πολύ καλή επιλογή και θεωρώ πως θα προσαρμοστεί σωστά».

Τι σου μεταφέρει από τις πρώτες του παραστάσεις στον ΟΦΗ;

«Τις πρώτες μέρες τον εντυπωσίασε το φαγητό στην Κρήτη, αλλά και το γεγονός πως απολαμβάνει όλο αυτό το διάστημα το ποδόσφαιρο στον ΟΦΗ. Του δόθηκε η δυνατότητα να βρίσκεται στον αγωνιστικό σε σε επαγγελματικό επίπεδο και θέλει να την αξιοποιήσει. Το να αγωνίζεται στη Super League είναι κάτι πολύ όμορφο για τον Τζόναθαν προκειμένου να είναι χαρούμενος και να απολαμβάνει ξανά το ποδόσφαιρο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.