Ο Ζλατιλίδης δεν παραιτήθηκε χθες

SMS
09:50 | 13/02/2020

Γιατί οδηγήθηκε στην παραίτηση ο Εβρίτης τεχνικός

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο τμήμα βόλεϊ του ΟΦΗ, η παραίτηση του Δημήτρη Ζλατιλίδη δεν ήταν μια αναπάντεχη εξέλιξη στο τμήμα βόλεϊ της ομάδας.

''Δυστυχώς, τα προβλήματα της ομάδας μας λύγισαν'' τόνισε μεταξύ άλλων ο Εβρίτης τεχνικός, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει δημοσιοποίηση την δυσαρέσκεια του για τις οικονομικές εκκρεμότητες και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Η σχέση του με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, παραμένει πολύ καλή, ο ίδιος προσπάθησε να του αλλάξει την απόφαση όμως ο Δημήτρης Ζλατιλίδης φαίνεται ότι δεν παραιτήθηκε εν βρασμώ. Ήταν μια σκέψη που τριγύριζε στο μυαλό του εδώ και μέρες, με την παραίτηση να ανακοινώνεται χθες.

Ένας άνθρωπος που έγινε... κρητικός, όπως έχει ομολογήσει και ο ίδιος, έχει αποκτήσει πολλούς φίλους στο νησί, ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε ''θα μείνω πάντα ένας φίλος του ΟΦΗ''.

Όσον αφορά τη συνέχεια του τμήματος βόλει του ΟΦΗ, χρέη πρώτου προπονητή, θα εκτελέσει ο Ανέστης Γιαννακόπουλος με τον Γιάννη Δανδάλη να προσπαθεί να βρει λύσεις και... συμπαίκτες, μιας και οι βοήθειες προς το τμήμα έχουν λιγοστέψει το τελευταίο διάστημα, ώστε να μην υπάρξουν άλλες απώλειες πέρα του προπονητή,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέλος ο Ζλατιλίδης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.