Ο Ζομπανάκης ανοίγει την πόρτα της Basket League στον Ολυμπιακό

13:52 | 26/06/2020

Ο Κωστής Ζομπανάκης άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε για τα σχέδια που έχει μετά την ανάληψη της θέσης του Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης στον ΕΣΑΚΕ.

Ο πρώην διοικητικός ηγέτης του Ρεθύμνου δείχνει να ότι μπήκε ''ζεστά'' στο νέο πόστο του στον ΕΣΑΚΕ με στόχο ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Σε αυτό, όπως έχει τονίσει στο παρελθόν, δεν περισσεύει κανένα μεγάλο brand, όπως τον Ολυμπιακό. Έτσι, με νεότερες δηλώσεις του επανέλαβε, μεταξύ άλλων ότι ''στο μπάσκετ δεν υπάρχει πολυτέλεια για εγωισμούς ''.

Η δήλωση του κ.Ζομπανάκη, Συμβούλου Ανάπτυξης και Στρατηγικής στον ΕΣΑΚΕ έχει ως εξής:

«Θέλουμε να φτιάξουμε το ελληνικό πρωτάθλημα και αυτός είναι κοινός σκοπός. Όχι ατομικός. Και γι αυτό ανέλαβα το ρόλο του Συμβούλου Στρατηγικής και ανάπτυξης ώστε να συμβάλω σ αυτό με όλες μου τις δυνάμεις. Δεν είμαι εκείνος που θα αποφασίσει ποιος θα πάρει πρωτάθλημα ποιος θα παίξει η θα υποβιβαστεί. Ούτε φυσικά και να προεξοφλήσω εκτιμήσεις ομάδων. Κάθε ομάδα αποφασίζει μόνη τις τι θα κάνει.

Όσο για εμάς στον ΕΣΑΚΕ; Υπάρχουν κανόνες και αποφάσεις που ακολουθούμε και σεβόμαστε. Η θέση μου πάντα ήταν ότι το μπάσκετ βρίσκεται πάνω απ όλους μας και δεν υπάρχει πολυτέλεια για εγωισμούς. Ξέρουμε ότι πάντα θα υπάρχουν αντιπαραθέσεις δε ζούμε σε άλλο πλανήτη. Όμως ελπίζουμε ότι μπορούμε με σωστά βήματα και αυτοκριτική να φτιάξουμε το καλύτερο δυνατό σεβόμενοι τις αποφάσεις όλων των ομάδων».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.