Οδηγίες και πρωτόκολλα για βόλεϊ και beach volley

17:29 | 18/05/2020

Η ΕΟΠΕ έκανε τη σχετική ενημέρωση για τη… νέα τάξη πραγμάτων.

Αναλυτικά αναφέρει: «Αναρτήθηκαν και επίσημα στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού τα Ειδικά Πρωτόκολλα που εγκρίθηκαν από την Υγειονομική Επιτροπή για τα αθλήματα του volley και του beach volley.

Η πανδημία COVID-19 στη χώρα μας έχει παρουσιάσει σημαντική ύφεση αλλά ο κίνδυνος εστιακής αναζωπύρωσης είναι πάντα υπαρκτός, όπως και η πιθανότητα εμφάνισης νέου επιδημικού κύματος. Η επιστροφή στη νέα κανονικότητα θα γίνει με μικρά βήματα, με γνώμονα την ασφάλεια του συνόλου και την προστασία της υγείας του ατόμου.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Πολιτεία θα παρέχει συνεχώς οδηγίες και πληροφορίες για την διασφάλιση της υγείας των αθλητών, των εργαζομένων στους αθλητικούς χώρους και των αθλούμενων πολιτών.

Οι σχετικές οδηγίες, τα υγειονομικά πρωτόκολλα για volley και beach volley, καθώς και οι απαραίτητες φόρμες για τους ενδιαφερόμενους μπορούν να βρεθούν πέρα από την ιστοσελίδα της Γ.Γ.Α. (ΕΔΩ) και στον ειδικό ιστότοπο της Ε.Ο.ΠΕ. ΕΔΩ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.