Οδοστρωτήρας ο Γιάννης, «σάρωσε» τους Λέικερς

07:46 | 18/11/2021

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 47 πόντους ήταν εξαιρετικός, ο Κρις Μίντλετον έπιασε τον Ρέι Άλεν και οι Μπακς επικράτησαν των Λέικερς (109-102) στο πρώτο παιχνίδι από τα πέντε σερί στο Fiserv Forum.

Έπειτα από ένα road trip πέντε εκτός έδρας αγώνων στην Ανατολική Ακτή οι Μπακς επέστρεψαν στο... σπίτι και εκεί που επικράτησαν με 109-102 των Λέικερς τα ξημερώματα της Πέμπτης (18/11) στο come back του Κρις Μίντλετον στη δράση μετά από την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.

Χωρίς τον Λεμπρόν στο γήπεδο, ο Γιάννης ήταν ο απόλυτος ''βασικλιάς. Σκόραρε 47 πόντους, με 15/19 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 8/11 βολές, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ σε 36 λεπτά, οι Μπακς έφτασαν με την νίκη τους στο 7-8 την ώρα που ο Κρις Μίντλετον ισοφάριζε τον Ρέι Άλεν στην λίστα των παικτών με τα περισσότερα τρίποντα στην ιστορία του οργανισμού (1051), ο Μπόμπι Πόρτις πρόσφερε 17 πόντους και ο Πατ Κόνατον 16 με μεγάλα σουτ, στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Τα Highlights του ματς


Στο 8-8 έπεσαν οι Λέικερς, που είχαν δώσει 12 από τους 15 αγώνες τους στο Staples Center, ξεκίνησαν ένα road trip πέντε αγώνων χωρίς τον τραυματία στους κοιλιακούς ΛεΜπρόν Τζέιμς και είχαν πολλά προβλήματα στο Μιλγουόκι. Ο Άντονι Ντέιβις δεν έδειχνε υγιής, δεν είχε ρυθμό στο πρώτο μέρος και τραυματίστηκε στο δεύτερο με αποτέλεσμα να μην πιάσει τα γνωστά του στάνταρ, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ ήταν άριστος στη δημιουργία, αλλά όχι και στην εκτέλεση, ο Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ πάλευε συχνά μόνος εναντίον όλων και ο Φρανκ Βόγκελ περιμένει την επιστροφή του Βασιλιά για να δει ένα καλύτερο πρόσωπο από την ομάδα του, η οποία δεν παίζει καλό μπάσκετ, δεν έχει ισορροπία και κυρίως, δεν έχει χημεία.

Εντός έδρας θα γίνουν και οι επόμενοι τέσσερις αγώνες των Μπακς. Τα ξημερώματα του Σαββάτου (03:00) με τους Θάντερ, τα ξημερώματα της Κυριακής (03:00) με τους Μάτζικ, τα ξημερώματα της Τρίτης (03:00) ξανά με τους Μάτζικ και τα ξημερώματα της Πέμπτης (03:00) με τους Πίστονς. Η ευκαιρία που ήθελαν τα Ελάφια για να ανακάμψουν από το κακό ξεκίνημα στη σεζόν, βρίσκεται μπροστά τους.

Οι 47 πόντοι του Γιάννη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.